Εγκατάλειψη βρέφους στη Θεσσαλονίκη: «Την μικρή θα την πάρω πίσω»

Τι υποστηρίζει η 25χρονη μητέρα στο Star

Το παιδί της πίσω ζητάει τώρα η νεαρή μητέρα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία το εγκατέλειψε σε είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή Χαριλάου.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εδώ

Σήμερα πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και τη Ραλλιώ Λεπίδου. 

Θεσσαλονίκη: Δεν ήθελε να δει το μωρό της η 25χρονη που το εγκατέλειψε

«Την μικρή θα την πάρω πίσω έτσι κι αλλιώς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η 25χρονη βρήκε από το νοσοκομείο κρατώντας στα χέρια της ροζ μπαλόνια, γλυκά και δώρα για το κοριτσάκι που έφερε στη ζωή και παράτησε λίγο αργότερα στα σκαλιά πολυκατοικίας τυλιγμένο σε μια βρεγμένη πετσέτα.

Οι φίλες της ήθελαν να ...γλυκάνουν την ψυχή της γι΄ αυτό την γέμισαν με δώρα για το παιδάκι που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήθελε καν να δει όλες αυτές τις ημέρες. Τελικά χθες δέχτηκε να της πάνε οι μαίες στο δωμάτιο το κοριτσάκι της. Δίπλα της βρέθηκε και η μητέρα της.

Θεσσαλονίκη: «Τα έχασα!» λέει η 25χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της

Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την τύχη της μικρούλας. Αν θα επιστρέψει στην μητέρα της ή θα φιλοξενηθεί σε ίδρυμα. Η 25χρονη πάντως εξετάστηκε και από ψυχίατρο.

ΣΟΚ : ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 

Προβληματίζει και σοκάρει το γεγονός ότι μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο πέντε γυναίκες εγκατέλειψαν τα μωρά τους μόλις τα γέννησαν, σε εισόδους πολυκατοικιών, κάδους απορριμμάτων, ακόμη και σε ακάλυπτο πολυκατοικίας.

Οι συγκεκριμένες είναι γυναίκες ηλικίας από 19 έως 35 χρόνων. Ελληνίδες, ανύπαντρες, με κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, οι οποίες όμως είχαν οικογένειες που θα μπορούσαν να τις στηρίξουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top