Πήρε εξιτήριο ο Πέτρος Τατσόπουλος

Επιστρέφει στο σπίτι του ο γνωστός συγγραφέας

Νικητής βγαίνει ο Πέτρος Τατσόπουλος από τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από την περιπέτεια που είχε την περασμένη εβδομάδα. Το μεσημέρι, ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο και επέστρεψε στο σπίτι του για να αναρρώσει εκεί, στη θαλπωρή της οικογένειάς του. 

Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Τατσόπουλος - Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα

Το βράδυ της Δευτέρας, ο φίλος του Πέτρου Τατσόπουλου, Απόστολος Δοξιάδης είχε κάνει γνωστό πως ο συγγραφέας θα βγει από το νοσοκομείο την Πέμπτη, ωστόσο οι γιατροί φαίνεται πως του επέτρεψαν να επιστρέψει στο σπίτι του νωρίτερα. 

Γλίτωσε από βέβαιο θάνατο ο Τατσόπουλος: «Τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό»

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Petros Tatsopoulos την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη.

Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του», έγραψε ο συγγραφέας.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος την 1η Οκτωβρίου ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος ενώ βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής «Εκτός Γραμμής».

Πέτρος Τατσόπουλος: «Τρέξτε τον στο χειρουργείο, αλλιώς πεθαίνει»

Η εκπομπή διακόπηκε και ο πρώην βουλευτής μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο, όπου διαγνώστηκε με οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής. 

Οι γιατροί τον μετέφεραν εσπευσμένα στο χειρουργείο και χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους ο κ. Τατσόπουλος βγήκε ζωντανός από αυτήν την περιπέτεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top