Νέα Μάκρη: Κάτοικο της περιοχής υποπτεύεται η Πυροσβεστική για τη φωτιά

Στα χέρια των αρχών το προφίλ του φερόμενου εμπρηστή

Σε εμπρησμό φαίνεται ότι οφείλεται η φωτιά στη Νέα Μάκρη που  ξέσπασε χθες στις 2:17 τα ξημερώματα στην περιοχή Λιβίσι απειλώντας κατοικίες. 

Στο μικροσκόπιο του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής που διενεργεί έρευνα για την μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται ένας άνδρας ως ύποπτος. 

Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Τα δύο στοιχεία που δείχνουν εμπρησμό

Μάλιστα, σύμφωνα με το OPEN, ο άνδρας αυτός φέρεται να είναι κάτοικος της Νέας Μάκρης, ο οποίος οδηγεί μοτοσικλέτα και έχει ένα συγκεκριμένο τύπου κουρέματος, το οποίο είναι χαρακτηριστικό. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας έχει ήδη καταθέσει στις αρχές.

Η ώρα που ξέσπασε η φωτιά αλλά και το δεύτερο μέτωπο ( 500 μέτρα από το σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά) έκανε στελέχη, όπως ο υπουργός Εσωτερικών, ο περιφεριάρχης Αττικής και ο δήμαρχος της Νέας Μάκρης να εκφράσουν υπόνοιες περί εμπρησμού. Οι υπόνοιες αυτές ενισχύθηκαν και από καταθέσεις κατοίκων της περιοχής που είδαν μια μοτοσικλέτα λίγη ώρα πριν από την εκδήλωση της φωτιάς. 

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά έπιασε στον ύπνο τους κατοίκους της περιοχής, καθώς εκδηλώθηκε τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν από την ΕΛ.ΑΣ με ντουντούκες, ενώ ηχούσαν και οι καμπάνες.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top