Δολοφονία Γραικού: Ένταση στα δικαστήρια – Λιποθυμίες και φωνές

Τα αδέλφια του θύματος ζητούν να δουν τον δολοφόνο του

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου απολογείται ο 46χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό. 

Σύζυγος Γραικού: «Μας ρωτούσε πώς πάνε οι έρευνες για τον Δημήτρη»

Η αστυνομία είχε αποκλείσει την είσοδο του δικαστικού μεγάρου και απαγόρευε την είσοδο τα αδέλφια του επιχειρηματία, τα οποία ζητούσαν να μπουν μέσα και να αντικρίσουν με τα μάτια τους τον άνθρωπο που εδώ και δυόμισι χρόνια υποκρινόταν ότι δεν γνώριζε τίποτα για την τύχη του επιχειρηματία. 

Δολοφονία Γραικού: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του επιχειρηματία

Δύο αδελφές του επιχειρηματία δεν άντεξαν την ένταση και λιποθύμησαν, ενώ εξαπέλυσαν κατάρες εναντίον του κατηγορούμενου και φώναζαν εξοργισμένες. 

Δολοφονία Γραικού: Τον χτύπησαν άγρια και τον σκότωσαν

Ο αδελφός του θύματος τόνισε στους αστυνομικούς ότι εδώ και δυόμισι χρόνια προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί με τον αδελφό του και ότι όλο αυτόν τον καιρό ο 46χρονος τους κορόιδευε και είχε το θράσος να τους τηλεφωνεί και να ρωτά αν έχουν κάποιο νέο για τον επιχειρηματία. 

Η στιγμή που η αστυνομία βρίσκει το αυτοκίνητο του Γραικού - Δείτε το video

Ο 46χρονος, έμπορος κρεάτων, ομολόγησε το έγκλημά του, όταν η αστυνομία, με τη συνδρομή επιστημόνων του ΑΠΘ και ειδικών μηχανημάτων, ανακάλυψε θαμμένο το αυτοκίνητο του Γραικού. Εκείνος ήταν που τους υπέδειξε το σημείο που είχε θάψει και τον επιχειρηματία λίγα μέτρα πιο μακριά, δίπλα στην κτηνοτροφική του μονάδα. 

Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος Γραικού: «Υπονόησαν ότι τον σκότωσα»

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και πάνω στον καβγά ο Γραικός έπεσε και χτύπησε θανάσιμα. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία, έκανε λόγο για βίαιο θάνατο, καθώς είχε σπασμένα πλευρά, σπασμένη μύτη και αρκετές εκδορές. 

Βρέθηκε η σωρός του επιχειρηματία Γραικού - Ομολόγησε ο δολοφόνος

Η οικογένεια του Δημήτρη Γραικού ζητά την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου και περιμένει απαντήσεις για το στυγερό αυτό έγκλημα.  

Ανακοίνωση Κούγια: Η σύζυγος και τα παιδιά του Γραικού στρέφονται κατά των συκοφαντών

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τη χήρα και τα παιδιά του αδικοχαμένου Δημήτρη Γραικού, με ανακοίνωσή του αναφέρει πως η οικογένεια θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για όλα τα αδικήματα, τα οποία διεπράχθησαν εναντίον του επιχειρηματία. 

Επίσης, θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων προσέβαλαν την προσωπικότητα της κυρίας Γραικού και των παιδιών της -υπονοώντας ότι μπορεί να εμπλέκονται στην εξαφάνιση του θύματος- προκαλώντας έτσι ανεπανόρθωτη βλάβη τόσο στη σύζυγο του θύματος, όσο και στην επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top