Δολοφονία Γραικού: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του επιχειρηματία

Συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο «αντίο»

Η τελευταία πράξη του δράματος, γράφτηκε το Σάββατο στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, όπου η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Γραικό, το πτώμα του οποίου βρέθηκε θαμμένο σε κτηνοτροφική μονάδα έξω από τη Θεσσαλονίκη, δυόμισι χρόνια μετά την εξαφάνισή του. 

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του επιχειρηματία, που όλα αυτά τα χρόνια που είχε εξαφανιστεί, ήλπιζαν ότι βρίσκεται κάπου ζωντανός. 

Δολοφονία Γραικού: Τον χτύπησαν άγρια και τον σκότωσαν

Οι αδελφές του 59χρονου κτηνοτρόφου σπάραξαν από τον πόνο, ενώ όλοι όσοι παρίσταντο εκεί ήταν συντετριμμένοι από τη στυγνή δολοφονία του. 

Η στιγμή που η αστυνομία βρίσκει το αυτοκίνητο του Γραικού - Δείτε το video

Ο Δημήτρης Γραικός είχε εξαφανιστεί στις 3 Νοεμβρίου 2016. Τελευταία φορά τον είχαν δει στα σφαγεία της Χαλάστρας, όπου είχε συναντηθεί με τον άνθρωπο, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που τον δολοφόνησε. 

Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος Γραικού: «Υπονόησαν ότι τον σκότωσα»

Μετά από δυόμισι χρόνια, την προηγούμενη Πέμπτη, με τη βοήθεια ειδικών ανιχνευτών μετάλλων και τη συνδρομή επιστημόνων του ΑΠΘ, οι αρχές εντόπισαν θαμμένο στην κτηνοτροφική μονάδα του 46χρονου το αυτοκίνητο του επιχειρηματία. 

Δολοφονία Γραικού: «Έπεσε και σκοτώθηκε»

Βλέποντας ότι η αλήθεια αρχίζει να έρχεται στο φως ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 59χρονο και υπέδειξε το σημείο, όπου είχε θάψει το πτώμα του. 

Βρέθηκε η σωρός του επιχειρηματία Γραικού - Ομολόγησε ο δολοφόνος

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον Γραικό, ότι είχαν έναν καβγά για οικονομικές διαφορές και ότι έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα. 

Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει στις αρχές, αλλά και στην οικογένεια του θύματος η κυνικότητα και η ψυχραιμία που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αρνούμενος ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνιση του επιχειρηματία. 

Πηγή φωτογραφιών: GRTimes.gr
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top