Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος Γραικού: «Υπονόησαν ότι τον σκότωσα»

Ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος του χρωστούσε χρήματα

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η χήρα του Δημήτρη Γραικού μετά από τις εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισής του συζύγου της, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του στην κτηνοτροφική μονάδα ενός 46χρονου συνεργάτη του. 

Με λυγμούς, που έσπαγαν τη φωνή της, η Δέσποινα Τσακαλίδου αποκάλυψε ότι ο 46χρονος έμπορος κρεάτων ήταν με τον σύζυγό της στα σφαγεία της Χαλάστρας την ημέρα που εξαφανίστηκε. Ο κατηγορούμενος συνεργαζόταν με το θύμα και αγόραζε από εκείνον κρέατα που τα πουλούσε στο κατάστημά του. 

Δολοφονία Γραικού: «Έπεσε και σκοτώθηκε»

Σε ερώτηση για τον λόγο που εκτιμά πως σκότωσε τον σύζυγό της, η χήρα του 59χρονου κτηνοτρόφου απάντησε ότι είχαν οικονομικές διαφορές. 

Βρέθηκε η σωρός του επιχειρηματία Γραικού - Ομολόγησε ο δολοφόνος

«Ο σύζυγός μου ήθελε τα χρήματά του. Το ποσό που του χρωστούσε είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει ακουστεί. Προφανώς κάτι έγινε και τον σκότωσε», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

ΘΡΙΛΕΡ με την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού: «Τον έθαψαν σε χωράφι και τον έσπειραν;»

Δεν παρέλειψε να εκφράσει την ανακούφιση και τη δικαίωση που νιώθει, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που υπονόησαν ότι εκείνη εμπλέκεται στην εξαφάνιση του συζύγου της, μη διστάζοντας να εκφράσουν και υποψίες ότι ενδεχομένως αν ο επιχειρηματίας ήταν νεκρός να ευθύνεται η ίδια. 

Ανατροπή στο ΘΡΙΛΕΡ της εξαφάνισης του επιχειρηματία κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού

«Τα παιδιά μας το περίμεναν μετά από τόσα χρόνια ότι ο πατέρας τους δεν είναι στη ζωή. Νιώθω όμως και μια δικαίωση για όλους εμάς γιατί πολλοί άφησαν υπονοούμενα για μένα και την οικογένειά μου και έβγαλαν μεγάλη κακία. Εμένα όμως δεν με ένοιαζε τι έλεγαν, γιατί είχα καθαρή τη συνείδησή μου και ήξερα ότι δεν είχα κάνει τίποτα από αυτά που με κατηγορούσαν. Ήθελα μόνο να μάθω τι συνέβη στον σύζυγό μου. Ασχολιόντουσαν όλοι με τα ξανθά μαλλιά μου, αλλά δεν τους ενδιέφερε πώς νιώθω», είπε.

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε τη νεκροτομή και το πόρισμά του διαβιβάστηκε στις αρχές που ερευνούν την υπόθεση. 

Όπως δήλωσε ο Σωκράτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Δημήτρη Γραικού, η σορός βρέθηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης, καθώς στο σημείο, όπου θάφτηκε ο άτυχος επιχειρηματίας, υπήρχε αρκετή υγρασία που δεν επέτρεπε την πλήρη αποσύνθεσή της. Έτσι, οι ιατροδικαστές μπόρεσαν να συλλέξουν αρκετά στοιχεία για τον θάνατο του 59χρονου, παρά το γεγονός ότι είχε παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τον θάνατό του. 

Ο κ. Τσαντίρης, δε θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Δ. Γραικού, καθώς, όπως είπε η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ξεκαθάρισε όμως πως δε χωρά αμφιβολία ότι πρόκειται για βίαιο θάνατο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γραικός είχε εξαφανιστεί τον Νοέμβριο του 2016. Είχε πάει στα σφαγεία της χαλάστρας και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του, ενώ εξαφανίστηκε και το αυτοκίνητό του. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει τον άτυχο κτηνοτρόφο, όμως όλο αυτό τον καιρό αρνούταν οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαφάνισή του. 

Τελικά το βράδυ της Πέμπτης, υπό την πίεση των στοιχείων που είχε στα χέρια της η αστυνομία ομολόγησε το έγκλημά του και υπέδειξε σε ποιο σημείο είχε θάψει τον επιχειρηματία και το αυτοκίνητό του. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top