Θύμα βιασμού και η σύζυγος του πατέρα που φέρεται να εξέδιδε την κόρη του

Νέα στοιχεία για την υπόθεση-φρίκης στη Λαμία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο που φέρεται να εξέδιδε την 13χρονη κόρη του στη Λαμία. 

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ένας από τους γιους της οικογένειας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, η μητέρα τους είχε πέσει θύμα βιασμού, αλλά ο πατέρας τους δεν το κατήγγειλε.

Ο βιασμός της έγινε γνωστός στις Αρχές από το ίδιο της το παιδί. Ο νεαρός περιέγραψε πώς το έμαθε αλλά και ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα του. 

Λαμία: Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε γείτονες

Λαμία: «Προσπάθησα να σώσω την αδελφή μου από την κόλαση που ζούσε»

«Με παίρνει τηλέφωνο (σ.σ η μητέρα μου). Ανέβαινε στο σπίτι κλαίγοντας και μου το είπε. "Πάμε στην ασφάλεια τώρα" της είπα. "Όχι δεν είμαι καλά" μου είπε και έκλαιγε. Το είπα στον πατέρα μου. Τι έκανε; Τίποτα. Τον έδιωξε από τον στάβλο» είπε ο ένας από τους τέσσερις γιους της οικογένειας, προσθέτοντας πως θα προσπαθήσουν –αν μπορέσουν- να πείσουν τη μητέρα τους να δώσει κατάθεση.

Ο άνδρας που φέρεται να βίασε τη μητέρα είναι σύμφωνα με τον γιο της ένας Αλβανός, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος. «Δεν τον έχουν πιάσει ακόμα. Ξέρω πού είναι. Δε με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να μου πει πού είναι τον έχεις δε ;Τον έχετε δει σαν οικογένεια; Μπορεί κάποια στιγμή να πάει στο σπίτι  να λείπουμε όλοι να είναι μόνη της και να πάει αυτός εκεί .Που το ξέρω εγώ ότι δεν θα γίνει αυτό το πράγμα;» αναρωτιέται, χωρίς να κρύβει ότι φοβάται για τη μητέρα του.

Ο πατέρας βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τρίπολης. Η οικογένεια στη Λαμία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Χθες βρέθηκαν μετά από χρόνια όλοι μαζί ..Πρώτο μέλημα των τεσσάρων αγοριών είναι να μεταφερθεί η 18χρονη που πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση σε ασφαλές περιβάλλον σε κάποιο ίδρυμα. 

Λαμία: «Έδενε την κόρη του από τον λαιμό λες και ήταν σκύλος»

Κακοποίηση 18χρονης στη Λαμία: Μάνα και πατέρας στρέφονται κατά του γιου

Αποπειράθηκε να βιάσει τη μητέρα ο γείτονας

Η μητέρα των παιδιών κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι ο γείτονας αποπειράθηκε να βιάσει και την ίδια. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να ασελγούσε στην κόρη της εν γνώσει του πατέρα.

«Μια βραδιά με έστειλε ο σύζυγος να πάρω κάτι, Αυτός ήταν πιωμένος και πήγε να με βιάσει» δήλωσε. 

Αποκλειστικά στο STAR η μητέρα της 18χρονης από τη Λαμία

Λαμία: Οι καταθέσεις των παιδιών για τα όσα βίωναν συγκλονίζουν

Τα αγόρια της οικογένειας έχουν ξεγράψει τον 53χρονο. Δε θέλουν καν να τον αποκαλούν πατέρα:

«Να αισθανθώ τι; Αν αισθανθώ κάτι θα είναι η βία και όλο αυτό που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια Και δεν γουστάρω. Εμένα το μόνο πρόβλημά μου είναι η αδερφή μου, γιατί δεν μπορεί να ζήσει σε αυτό το περιβάλλον που ζήσαμε και εμείς. Είναι το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Το αν έχω φάει ξύλο και τι έχει γίνει στο παρελθόν πλέον τα έχω διαγράψει» 

Η οικογένεια μέσω δικηγόρου θα ζητήσει να τιμωρηθεί ο πατέρας για τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη του τα τελευταία πέντε χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top