Αποκλειστικά στο STAR η μητέρα της 18χρονης από τη Λαμία

Πατέρας και μητέρα κατηγορούν τον γιο τους για ψευδή καταγγελία!

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του σε δυο άνδρες, πήρε σήμερα τον δρόμο για τις φυλακές. Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και την Τασούλα Παπανικολάου, δίνοντας τη δική της εκδοχή.

Ο 53χρονος άντρας βγήκε από το γραφείο του ανακριτή μαζί με τον γείτονα και τον εργάτη του. Μόλις άκουσε ότι προφυλακίζεται γιατί εξέδιδε την κόρη που έχει βαριά νοητική στέρηση στους δυο φίλους του. Κατηγορεί τον γιο του για τις καταγγελίες που τελικά τον οδηγούν στην φυλακή.

Λαμία: «Έδενε την κόρη του από τον λαιμό λες και ήταν σκύλος»

Λαμία: «Προσπάθησα να σώσω την αδελφή μου από την κόλαση που ζούσε»

«Οι καταγγελίες δεν είναι αληθινές»

Στο πλευρό του πατέρα ήταν από το πρωί της Τετάρτης η σύζυγός του κατηγορούμενου και μητέρα του κοριτσιού που ισχυρίζεται ότι οι καταγγελίες δεν είναι αληθινές. «Είναι όλα ψέμματα από τον γιο μου τον μεγάλο». Στην ερώτηση γιατί να το να κάνει αυτό, απάντησε: «Δεν ξέρω... επειδή ανέβηκε ψηλά ο πατέρας του...». Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η κόρη της λέει ψέμματα: «Ναι, ναι... δεν την έχει πειράξει κανένας!».

Ωστόσο, ο ανακριτής είχε στα χέρια του τις καταθέσεις των δυο γιων του 53χρονου. Εστίασε στα βασανιστήρια που ισχυρίζονται οτι περνούσαν όλα αυτά τα χρόνια στα χέρια του. 

Τι ισχυρίστηκε ο πατέρας

«Δεν βασάνισα ποτέ κανένα από τα παιδιά μου. Δεν ξέρω γιατί τα λέει όλα αυτά ο μεγάλος μου γιος. Δεν είχα αντιληφθεί ότι κάποιος πείραζε την κόρη μου…» είπε στους δημοσιογράφους.

Ο γιος που είναι σήμερα 26 ετών και ζει εκτός Λαμίας, νιώθει ανακουφισμένος με την προφυλάκιση του πατέρα του. Θεωρεί ότι έστω κι αργά αποδόθηκε Δικαιοσύνη!

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top