Στο εδώλιο ο ταξιτζής για τον θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη

Κατέρρευσε η μητέρα της

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πρέβεζας, όπου άνοιξε η αυλαία του περίεργου θανάτου της Κωνσταντίνας Αναγνώστη, μετά από επίσκεψή της σε οδοντίατρο, στην Αλβανία. Στο εδώλιο κάθεται ο ταξιτζής που πριν από 4 χρόνια μετέφερε το κορίτσι στη γειτονική χώρα. 

Αυτός είναι ο ταξιτζής που κατηγορείται για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως, με ενδεχόμενο δόλο. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα η 16χρονη Κωνσταντίνα έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο ταξί , μετά από οδοντιατρική εργασία και γυναικολογική επέμβαση, στην Αλβανία.

Εκείνος φέρεται να καθυστέρησε αδικαιολόγητα τη μεταφορά της στο πλησιέστερο νοσοκομείο...  

Κατέρρευσε η μητέρα της 16χρονης 

Η μητέρα  της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας , περιγράφοντας , ως  μάρτυρας στην υπόθεση, τη στιμγή που αντιλήφθηκε - έξω από το νοσοκομείο  των Αγίων Σαράντα - πως το κορίτσι της ήταν νεκρό, άρχισε να φωνάζει , ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.  

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ισχυρίστηκε  :

«Ο οδηγός ταξί με πήρε τηλέφωνο στις 15.00  και μου είπε "έλα αμεσως στους Αγίους Σαράντα η Κωνσταντίνα δεν είναι καλά. Στην στροφή στην Πλάκα κατέρρευσε και είναι στο νοσοκομείο". Σε όλο το δρόμο, με το ένα χέρι κρατούσε την Κώνσταντινα, με το άλλο το τιμόνι. 

Η αρχική ιατροδικαστική έκθεση  στην Αλβανία είχε αποδώσει τον θάνατο της 16χρονης σε εγκεφαλική αιμορραγία. Ωστόσο, ο πατέρας της που βρίσκεται  εδώ και χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγό του και ισχυρίζεται πως ο ταξιτζής ήταν σύντροφός της, επιμένει πως η κόρη του πήγε στην Αλβανία για έκτρωση

«Η Κωνσταντίνα δεν είχε σχέση με κανέναν. Δεν είχε αγόρι», ισχυρίζεται η μητέρα της. 

Ο Έλληνας ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία είχε διαπιστώσει πως έλειπαν ο εγκέφαλος και σχεδόν όλα τα ζωτικά της όργανα. 

«Τα ζωτικά όργανα της κοπέλας αφαιρέθηκαν με άτεχνο και αντιεπιστημονικό τρόπο», είπε. 

Η δίκη διεκόπη για τις 18 Μαρτίου. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top