Δολοφονία μπάτλερ: Ο γιος του επιχειρηματία σπάει τη σιωπή του

O 25χρονος είχε βρεθεί νεκρός στην πισίνα της έπαυλης

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Πρώτη δημοσίευση 14/11/2018 12:04

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης κάθισε την Τετάρτη ο 33χρονος γιος επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται ότι τον Φεβρουάριο του 2013 δολοφόνησε μέσα στην έπαυλη της οικογένειάς του το 25χρονο μπάτλερ με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», στη δικογραφία ο κατηγορούμενος φέρεται να σκότωσε τον νεαρό μπάτλερ γιατί αρνούταν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του. 

Όλες οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 25χρονου μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη

Γιος γνωστού επιχειρηματία κατηγορείται ότι έπνιξε τον μπάτλερ στην πισίνα

Ο 25χρονος είχε βρεθεί νεκρός στην πισίνα της έπαυλης από συνάδελφό του που τον άλλαζε στη βάρδια, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του μπάτλερ προήλθε από ασφυξία, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκαν αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών, ενώ το κεφάλι και ο κορμός του βρέθηκαν μέσα στο νερό της πισίνας. 

«Δεν σκότωσα τον μπάτλερ»

Ο 33χρονος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο του 25χρονου μπάτλερ. Επανέλαβε στο δικαστήριο ότι δεν τον σκότωσε εκείνος και υποστήριξε ότι κάποιοι προσπαθούν να τον μπλέξουν στην υπόθεση. 

Το βούλευμα πάντως του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης παραπέμπει τον γιο του επιχειρηματία σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ σύμφωνα με την κρίση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα, καθώς το θύμα έφερε αρκετές κακώσεις σε επίμαχα σημεία του σώματός του. 

Αιτία θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν ένα κάταγμα που εντοπίστηκε σε οστό του λαιμού, ενώ συγγενείς του θύματος υποστηρίζουν ότι το πτώμα του είχε τοποθετηθεί προσεκτικά στην πισίνα, ώστε το χλώριο να αλλοιώσει τα στοιχεία που θα μπορούσαν να υποδείξουν τον δολοφόνο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top