Όλες οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 25χρονου μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορείται γιος γνωστού επιχειρηματία

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Λεπτομέρειες από τη μυστηριώδη δολοφονία του 25χρονου μπάτλερ για την οποία κατηγορείται γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Θεσσαλονίκης έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως αναφέρει το βούλευμα στις 17 Φεβρουαρίου 2013 ειδοποιήθηκε η αστυνομία καθώς στην έπαυλη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το πτώμα του 25χρονου μπάτλερ, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος εργαζόταν εκεί για περίπου 55 μέρες. 

Γιος γνωστού επιχειρηματία κατηγορείται ότι έπνιξε τον μπάτλερ στην πισίνα

Τη σορό του άτυχου άνδρα είχε βρει μέσα στην πισίνα ένας ομοεθνής συνάδελφός του. Το κεφάλι του και ο μισός κορμός του σώματός του βρισκόταν μέσα στο νερό και το κάτω μέρος του σώματός του έξω από την πισίνα. 

Ο νεαρός εργαζόταν στο σπίτι του επιχειρηματία από τον Δεκέμβριο του 2013, καθώς εκεί εργαζόταν αρκετά χρόνια και η μητέρα του, η οποία τον συμβούλεψε να δουλέψουν μαζί, καθώς ήταν πολύ ευχαριστημένη από τους εργοδότες της. 

Το χρονικό διάστημα που βρισκόταν στην Ελλάδα, ο 25χρονος δεν είχε προλάβει να αποκτήσει γνωριμίες. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή η σορός του θύματος εξωτερικά δεν έφερε εμφανή τραύματα παρά μόνο πίσω από τα αυτιά κάποιες αμυχές. Αιτία θανάτου προσδιορίστηκε ο στραγγαλισμός, ενώ στα νύχια του θύματος εντοπίστηκε μόνο το δικό του βιολογικό υλικό, καθώς το χλώριο είχε καταστρέψει οποιοδήποτε ξένο γενετικό υλικό. 

Επίσης στον χώρο του σπιτιού δε βρέθηκε ο φορητός υπολογιστής του θύματος, ο οποίος εκλάπη την ημέρα της δολοφονίας, χωρίς όμως το καλώδιο φόρτισης, κάτι που δείχνει ότι ο δράστης ήθελε να εξαφανίσει τα δεδομένα που υπήρχαν στον υπολογιστή. 

Ο κατηγορούμενος και γιος του γνωστού επιχειρηματία έφτασε στην έπαυλη γύρω στις 13:00 το μεσημέρι στις 16 Φεβρουαρίου, έχοντας λάβει άδεια λίγων ωρών από τη στρατιωτική του μονάδα, όπου υπηρετούσε. Συνάντησε το θύμα και παρήγγειλε πίτσα. 

Γύρω στις 18:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγε σε ένα ίντερνετ καφέ, όπου έπαιξε τουρνουά πόκερ με άλλους χρήστες και έφυγε στις 00:30 τα ξημερώματα της 17ης Φεβρουαρίου για να επιστρέψει στο σπίτι του. 

Από την έρευνα δεδομένων κίνησης προέκυψε ότι το κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου ενεργοποίησε κεραίες κινητής τηλεφωνίας που κάλυπταν γεωγραφικά το σπίτι του, περ’ όλο που ο ίδιος είχε μεταβεί σε ίντερνετ καφέ. 

Ο 33χρονος σήμερα γιος της οικογένειας ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον 25χρονο μπάτλερ, ενώ η τελευταία συνομιλία του θύματος με τη μητέρα του έγινε στος 16:00 το μεσημέρι της 16ης Φεβρουαρίου. 

Ο θάνατος του μπάτλερ τοποθετείται μεταξύ 00:30 και 07:00 το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου. Μάλιστα όπως προέκυψε, εκείνο το Σαββατοκύριακο απουσίαζαν από το σπίτι οι γονείς του κατηγορούμενου, ενώ είχε δοθεί άδεια σε όλο το προσωπικό πλην του μπάτλερ. 

Οι είσοδοι της έπαυλης δεν είχαν παραβιαστεί και δεν υπήρχε καμία αναστάτωση, ενώ δεν είχαν κλαπεί χρήματα και τιμαλφή που υπήρχαν μέσα στο σπίτι. 

Ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία του 25χρονου και κατέθεσε ότι όταν επέστρεψε σπίτι του δεν είδε το πτώμα, ούτε και άκουσε κάποιο θόρυβο. Παραδέχθηκε επίσης ότι στο κινητό του τηλέφωνο διατηρούσε συγκεκριμένες φωτογραφίες ανδρών, αλλά όπως είπε το έκανε για πλάκα. 

«Όλα είναι ψέματα», λέει η μαγείρισσα της οικογένειας

Αντίθετα, η μαγείρισσα της οικογένειας, η οποία εργάζεται στην έπαυλη τα τελευταία 14 χρόνια και είναι η μοναδική από το παλιό προσωπικό που παραμένει εκεί, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υποστήριξε ότι όλα όσα κατηγορούν τον γιο του επιχειρηματία είναι ψέματα και ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του μπάτλερ. 

«Είναι όλα συκοφαντίες. Ο άνθρωπος είναι αθώος. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, αθώο που δεν τον συναντάς σε όλο τον κόσμο», είπε η μαγείρισσα. 

Μάλιστα εξέφρασε την απορία τι μεσολάβησε και η μητέρα του μπάτλερ έκανε μήνυση στον γιο της οικογένειας τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του παιδιού της, την ώρα μάλιστα που η ίδια είχε άριστες σχέσεις με τη μητέρα του κατηγορούμενου και ήταν εκείνη που πλήρωσε όλα τα έξοδα για να μεταφερθεί η σορός στη Σρι Λάνκα και να γίνει η κηδεία του εκεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top