Βίντεο: Η στιγμή της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Βούλα

Σκληρές εικόνες - Ο σιγαστήρας και οι κινήσεις του εκτελεστή

Πρώτη δημοσίευση: 08:04

Φωτογραφίες και βίντεο – ντοκουμέντα από τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 46χρονου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα δημοσιεύει η εφημερίδα «Καθημερινή».

Ράκος το μοντέλο στην κηδεία του άντρα της που δολοφονήθηκε στη Βούλα

Δολοφονία Βούλα: Ο βίος και η πολιτεία του 46χρονου συζύγου του μοντέλου

Δολοφονία Μακρή

Οι φωτογραφίες αυτές είναι από την κάμερα ασφαλείας, υψηλής ευκρίνειας που είχε τοποθετήσει ο επιχειρηματίας έξω από το σπίτι του και σε αυτές διακρίνεται ξεκάθαρα ο δολοφόνος να πυροβολεί από απόσταση σχεδόν δύο μέτρων. Πυροβολώντας ακατάπαυστα φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητο του 46χρονου, να φτάνει σχεδόν μέχρι το παράθυρο του συνοδηγού και να πυροβολεί ξανά. 

Εκτέλεση Βούλα: Στο μικροσκόπιο οι επιχειρήσεις του 46χρονου στη Μύκονο

Βούλα: Ο επιχειρηματίας άνοιγε «σαμπάνιες σαν να ήταν μπουκαλάκια νερού»

Δολοφονία Μακρή

Τα ανατριχιαστικά καρέ αποκαλύπτουν λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας. Ο εκτελεστής του 46χρονου συζύγου γνωστού μοντέλου κρατάει το όπλο με τα δυο του χέρια, σημαδεύει και πυροβολεί. 

Βούλα: Η στιγμή που ο πατέρας του επιχειρηματία βλέπει τον νεκρό γιο του

Βούλα: Το… «γαζωμένο» απ’ τις σφαίρες αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο εκτελεστής πυροβολεί έξι φορές, ενώ οι κάμερες έχουν καταγράψει και τη στιγμή κατά την οποία ο 46χρονος βγαίνει αιμόφυρτος από το αυτοκίνητο σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί. Ο δολοφόνος όμως τον πλησιάζει και του δίνει τη χαριστική βολή. 

Δολοφονία Μακρή

Η σκηνή του φόνου διήρκησε μόνο πέντε δευτερόλεπτα. Ο δράστης πυροβολεί αρχικά από τη μεριά του συνοδηγού και ο επιχειρηματίας προσπαθεί να βγει από το μικρό Smart. Στη συνέχεια ο δολοφόνος περνάει πίσω από το αυτοκίνητο και πριν ο επιχειρηματίας προλάβει να κάνει δύο με τρία βήματα τον πυροβολεί ξανά. 

Βούλα: Τον εκτέλεσαν έξω από το σπίτι, όπου βρίσκονταν τα παιδιά του

Έκανε πασαρέλα όταν δολοφόνησαν τον άντρα της στη Βούλα

Δολοφονία Μακρή

Στο υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία φαίνεται ο δολοφόνος να προσπαθεί να σιγουρευτεί ότι ο 46χρονος έχει πεθάνει και όταν γίνεται αυτό απομακρύνεται με γρήγορες κινήσεις. Πιθανόν να ανέβηκε σε μηχανή, όπου τον περίμενε ο συνεργός του και να απομακρύνθηκαν από το σημείο. 

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Παίκτρια του My Style Rocks η σύζυγός του

Ο 46χρονος έπεσε νεκρός κρατώντας στο ένα χέρι τα κλειδιά του αυτοκινήτου και στο άλλο το κινητό του, το οποίο χτυπούσε διαρκώς, καθώς οι συνεργάτες του τον αναζητούσαν γιατί είχε καθυστερήσει να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης. 

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούν ότι ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε από επαγγελματία δολοφόνο, που δεν ήθελε να κάνει φασαρία και γι’ αυτό χρησιμοποίησε και σιγαστήρα. 

Θεωρούν επίσης ότι είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του, το οποίο είτε παρακολουθούσε ο ίδιος, είτε είχε πληροφορίες από ομάδα παρακολούθησης των κινήσεων του 46χρονου. 

Δολοφονία Μακρή

Ο δολοφόνος έβαλε σιγαστήρα και άρχισε να πυροβολεί συνεχόμενα, μέχρι το θύμα του να πέσει νεκρό στο οδόστρωμα. 

Οι κάμερες κατέγραψαν τον δολοφόνο

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον δολοφόνο. Φοράει καπέλο για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του, ένα γκρι μπουφάν και μαύρο παντελόνι. 

Χρησιμοποιεί τον σιγαστήρα για να μην ξεσηκώσει τη γειτονιά, σε αντίθεση με την εκτέλεση άλλων συμβολαίων θανάτου, όπου οι δολοφόνοι χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ και μοιάζει να κάνει στοχευμένες βολές. 

Δολοφονία Μακρή

Σύμφωνα με τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. το χτύπημα αυτό δε μοιάζει με τις δολοφονίες ανθρώπων της νύχτας, ενώ ο δολοφόνος φαίνεται να επέλεξε ένα ήσυχο σημείο, μακριά από πολυσύχναστο δρόμο. 

Ο 46χρονος επιχειρηματίας γνωστός και ως «Αυστραλός», εκτελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα που επιβιβαζόταν σε αυτό για να πάει στα εγκαίνια της νέας του εταιρείας. 

Δολοφονία Μακρή

Την ώρα της εκτέλεσής του μέσα στο σπίτι βρίσκονταν στα ανήλικα παιδιά του, ενώ η σύζυγός του, γνωστό μοντέλο που τον τελευταίο καιρό συμμετείχε σε reality μόδας, συμμετείχε στο Athens Xclusive Week και έκανε πασαρέλα για γνωστό οίκο μόδας. 

Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει ανοιχτοί λογαριασμοί που είχε το θύμα στην Αυστραλία, αλλά και τα επιχειρηματικά του ανοίγματα στη Μύκονο, που ενδεχομένως να ενόχλησαν κάποιους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top