Δολοφονία Βούλα: Ο βίος και η πολιτεία του 46χρονου συζύγου του μοντέλου

Οι επιχειρήσεις στην Αυστραλία, τα ναρκωτικά και τα πρωτοσέλιδα

Δείτε όλη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Ένας εξαιρετικά επιτυχημένος επιχειρηματίας φαινόταν προς τα έξω ο 46χρονος, ο οποίος εκτελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βουλάς, όμως το παρελθόν του ήταν ανακατεμένο με πλούσιους γάμους, σχέσεις με λαμπερές γυναίκες και φωτογραφήσεις σε κοσμικά περιοδικά. 

Ο σύζυγος του γνωστού μοντέλου ήταν λάτρης της χλιδής, της Μυκόνου και των εντυπωσιακών γυναικών. Το παρελθόν μάλιστα τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειάς του είναι πλούσιο και ταραγμένο. 

Εκτέλεση Βούλα: Στο μικροσκόπιο οι επιχειρήσεις του 46χρονου στη Μύκονο

Boύλα: 1.70 m ο δολοφόνος του επιχειρηματία - Τον εκτέλεσε και έφυγε πεζός

Βούλα: Η στιγμή που ο πατέρας του επιχειρηματία βλέπει τον νεκρό γιο του

Ο επονομαζόμενος και «Αυστραλός» είχε επιστρέψει στην Ελλάδα πριν από δέκα χρόνια για να κάνει μια νέα αρχή, αφού στην Αυστραλία τόσο ο ίδιος, όσο και ο πατέρας του είχαν κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών. 

Ο 46χρονος φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005 σε απόπειρες ανθρωποκτονίας το 2009, αλλά και συμμετοχή σε… «θερμά» επεισόδια σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο. 

Η φωτογραφία του φιγουράρει πολύ συχνά στα πρωτοσέλιδα των μέσων της Αυστραλίας, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έναν επιχειρηματία που ελίσσεται ανάμεσα στη χλιδή και σε χρήμα που κανείς δεν γνωρίζει από πού προκύπτει. 

Βούλα: Ο επιχειρηματίας άνοιγε «σαμπάνιες σαν να ήταν μπουκαλάκια νερού»
Βούλα: Το… «γαζωμένο» απ’ τις σφαίρες αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Το θύμα της προχθεσινής επίθεσης ζούσε σε πολυτελέστατες βίλες, οδηγούσε πανάκριβα αυτοκίνητα και κινούνταν με άνεση στα κοσμικά σαλόνια. 

Ο πατέρας του, Έλληνας από την Αίγυπτο, ήταν πρώην τραγουδιστής σε νυχτερινά κέντρα στο Σίδνεϊ και είχε συλληφθεί από τις αρχές της Αυστραλίας, έχοντας στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών, αξίας 13 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας. 

Αυτοί είναι οι βασικοί ύποπτοι της εκτέλεσης του συζύγου του μοντέλου

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Παίκτρια του My Style Rocks η σύζυγός του 46χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε

Τόσο ο 46χρονος, όσο και η οικογένειά του διατηρούσαν αρκετές επιχειρήσεις στην Αυστραλία. Ήταν ιδιοκτήτες ενός από τα πιο γνωστά κλαμπ στην Oxford Street του Σίδνεϊ και συνέταιροί του ήταν τα μέλη μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες του Λιβάνου. 

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον εκλιπόντα ότι έκανε σχέση με τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια της αυστραλιανής τηλεόρασης Ρόξι Τζασένκο. 

Εγκατέλειψε την Αυστραλία όταν το όνομά του ενεπλάκη στην απόπειρα δολοφονίας του αδελφού του συνεταίρου του. Λίγους μήνες νωρίτερα, τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της οικογένειάς του απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης, αφού ο αδελφός του 46χρονου για να γλιτώσει τον πατέρα του από την φυλακή, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ήταν ο διακινητής της τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών που βρήκαν οι αρχές. 

Ο σπαραγμός του μοντέλου για τον επιχειρηματία: «Βασιλιά μου!»

Η τελευταία φορά που βρέθηκε ο επιχειρηματίας στην Αυστραλία, ήταν στον γάμο του αδελφού του με την κόρη του βασιλιά των κοτόπουλων στην Αυστραλία, Τζέσικα Ίνκαμ. 

Ο γάμος κόστισε 500.000 δολάρια και σε αυτόν παραβρέθηκαν επώνυμοι από όλον τον κόσμο. Θεωρήθηκε ένα από τα πιο κοσμικά event της εποχής, καθώς οι εκατοντάδες προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα με ψάρι και κοτόπουλο, άφθονη σαμπάνια σε μια πολυτελέστατη αίθουσα κοντά στην όπερα του Σίδνεϊ.

Η αίθουσα αυτή ήταν διακοσμημένη με 45 κρυστάλλινους πολυελαίους και πλούσιες συνθέσεις λουλουδιών. Χιλιάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και θεωρήθηκε ως ένας από τους καλύτερους γάμους του Σίδνεϊ που κράτησε τεσσεράμισι χρόνια, μιας και το 2017 ήρθε το διαζύγιο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top