Βούλα: Ο επιχειρηματίας άνοιγε «σαμπάνιες σαν να ήταν μπουκαλάκια νερού»

Σχέσεις με τους Hell's Angels είχε ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας

Μαφιόζικη εκτέλεση με θύμα έναν Ελληνο-αυστραλό επιχειρηματία έγινε χθες το βράδυ στο Πανόραμα της Βούλας. Η δολοφονία έγινε έξω από το σπίτι του θύματος και τους πυροβολισμούς άκουσαν τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα διατηρούσε στενές σχέσεις με τα μέλη της ομάδας Hells Angels, η οποία είναι γνωστή πανευρωπαϊκά για τη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών. Τον Νοεμβριο του 2014 τους είχαν βαλει βόμβα σε γραφεία τους στο Κορωπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, πριν από λίγους μήνες, Αυστραλοί αστυνομικοί είχαν ζητήσει πληροφορίες από τις ελληνικές αρχές για τη νόμιμη ή τυχόν παράνομη δράση του επιχειρηματία στη χώρα μας. Στο παρελθόν η αυστραλιανή αστυνομία είχε στείλει πληροφοριακά δελτία στην δίωξη ναρκωτικών. Τον «κοιτούσαν» γιατί έκανε παρέα με πρόσωπα που ενδιέφεραν την δίωξη ναρκωτικών αλλά ποτέ δεν είχε προκύψει εμπλοκή του σε διακίνηση.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι εν λόγω επιχειρηματίας είχε επεκταθεί στη Μύκονο και ήθελε να αναλάβει τη φύλαξη πολυτελών κατοικιών. 

Αυτό που ερευνούν τώρα οι Αρχές είναι αν τα κίνητρα των δραστών σχετίζονται  με την επαγγελματική του δραστηριότητα στη Μύκονο. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι κυκλοφορουσε με Λαμποργκίνι σε παραλιακά κέντρα  και μάλιστα ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου της παραλιακής είπε στο Star ότι έβλεπε τον επιχειρηματία να ανοίγει «σαμπάνιες σαν να ήταν μπουκαλάκια νερού περιπτέρου»…

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top