Βούλα: Το… «γαζωμένο» απ’ τις σφαίρες αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Οι κάμερες θα δείξουν τους δολοφόνους του συζύγου του γνωστού μοντέλου

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Οι δύο κάμερες που είναι τοποθετημένες έξω από το σπίτι του 46χρονου επιχειρηματία, ο οποίος εκτελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης από αγνώστους μέσα στο αυτοκίνητό του έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. 

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι οι κάμερες αυτές έχουν καταγράψει τον ή τους δολοφόνους του επιχειρηματία και συζύγου γνωστού μοντέλου που αυτήν την εποχή συμμετέχει σε reality μόδας. 

Αυτοί είναι οι βασικοί ύποπτοι της εκτέλεσης του συζύγου του μοντέλου

Βούλα: Τον εκτέλεσαν έξω από το σπίτι, όπου βρίσκονταν τα παιδιά του

Η εκπομπή μάλιστα «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξασφάλισε βίντεο από τη μεταφορά του αυτοκινήτου του επιχειρηματία στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Στο βίντεο αυτό, φαίνονται τα σημάδια από τις σφαίρες που γάζωσαν το μικρό ΙΧ και σκότωσαν τον 46χρονο σε μια μέρα πολύ σημαντική για τον ίδιο. 

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Παίκτρια του My Style Rocks η σύζυγός του

Λιποθύμησε: Η στιγμή που το μοντέλο έμαθε για τη δολοφονία του συζύγου του

Ο 46χρονος δέχθηκε τέσσερις σφαίρες στο στήθος και στην πλάτη, την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης security στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Την ώρα εκείνη μάλιστα μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του, ενώ η σύζυγός του συμμετείχε στο Fashion Week της Αθήνας και κατέρρευσε στο άκουσμα ότι ο σύντροφός της ήταν νεκρός. 

Το αυτοκίνητό του μάλιστα δεν το είχε σταθμεύσει μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του, αλλά σε ένα άνοιγμα του δρόμου, το οποίοι οι κάτοικοι της περιοχής το χρησιμοποιούν ως πάρκινγκ και χρειαζόταν να κάνει αρκετούς ελιγμούς για να ξεπαρκάρει. 

Μαφιόζικη επίθεση στον Πειραιά: Γάζωσαν «νονό της νύχτας»!

Αυτό μάλιστα φαίνεται ότι διευκόλυνε τους δράστες, ώστε να είναι σίγουροι ότι θα εκτελέσουν στο ακέραιο το συμβόλαιο θανάτου που τους έχει ανατεθεί. 

Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά το παρελθόν του επιχειρηματία στην Αυστραλία, όπου φέρεται να είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών και άλλες υποθέσεις. 

Ποιοι είναι οι ύποπτοι της εκτέλεσης του επιχειρηματία στη Βούλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικοί ύποπτοι είναι τέσσερα αδέλφια με καταγωγή από τον Λίβανο, πολιτογραφημένοι Αυστραλοί, οι οποίοι ζουν στην Αυστραλία. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του 46χρονου, ο οποίος ζούσε πολλά χρόνια στην Αυστραλία με την οικογένειά του, φέρεται να είχε κοινές επιχειρήσεις εκεί με τον πατέρα των αδελφών. 

Οι δυο τους είχαν νυχτερινά μαγαζιά και είχαν κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών. Το 2007 για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους οι σχέσεις τους χάλασαν και από συνέταιροι έγιναν άσπονδοι εχθροί. 

Ξέσπασε μάλιστα μεταξύ των δύο οικογενειών ένας σκληρός «πόλεμος» με τον 46χρονο επιχειρηματία να κατηγορείται από τις αυστραλιανές αρχές για απόπειρα δολοφονίας ενός από τα αδέλφια. 

Με τη σειρά τους τα τέσσερα αδέλφια κατηγορήθηκαν ότι αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον 46χρονο στην Αυστραλία και σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές δεν αποκλείεται να το πέτυχαν χθες το βράδυ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top