Εκτέλεση Βούλα: Στο μικροσκόπιο οι επιχειρήσεις του 46χρονου στη Μύκονο

Τα νέα ανοίγματα του συζύγου του μοντέλου στο μικροσκόπιο των αρχών

Ο νεκρός

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 46χρονου επιχειρηματία το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν τώρα τα επιχειρηματικά «ανοίγματα» του συζύγου του γνωστού μοντέλου τόσο στην παραλιακή, όσο και στη Μύκονο. 

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι μήπως οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία ενόχλησαν κάποιους στο «Νησί των Ανέμων» και γι’ αυτό αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μέση, πληρώνοντας συμβόλαιο θανάτου. 

Boύλα: 1.70 m ο δολοφόνος του επιχειρηματία - Τον εκτέλεσε και έφυγε πεζός

Βούλα: Η στιγμή που ο πατέρας του επιχειρηματία βλέπει τον νεκρό γιο του

Στο πλαίσιο των ερευνών από τα γραφεία της ασφάλειας θα περάσουν ένας ένας οι στενοί του συνεργάτες για να διαπιστωθεί αν ο 46χρονος δεχόταν απειλές από κάποιους. 

Βούλα: Ο επιχειρηματίας άνοιγε «σαμπάνιες σαν να ήταν μπουκαλάκια νερού»

Βούλα: Το… «γαζωμένο» απ’ τις σφαίρες αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Επίσης κατάθεση έδωσαν η σύζυγος του επιχειρηματία, γνωστό μοντέλο που τον τελευταίο καιρό συμμετείχε σε τηλεοπτικό reality μόδας, ο πατέρας του, αλλά και άτομα από το φιλικό του περιβάλλον, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα μέχρι τώρα στοιχεία για να βρουν την άκρη του νήματος στο θρίλερ που εξελίσσεται από την Τετάρτη. 

Ερευνάται ακόμα αν ο επιχειρηματίας είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές με κάποιους ή αν φοβόταν, ώστε να εντοπίσουν το κίνητρο της εκτέλεσης.

Αυτοί είναι οι βασικοί ύποπτοι της εκτέλεσης του συζύγου του μοντέλου

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Παίκτρια του My Style Rocks η σύζυγός του 46χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε

Στο σημείο βρέθηκαν αρκετοί κάλυκες, οι οποίοι έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν το όπλο της εκτέλεσης έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη ενέργεια, ενώ οι κάμερες από το σπίτι του επιχειρηματία φαίνεται ότι έχουν καταγράψει τον δολοφόνο. 

Ο σπαραγμός του μοντέλου για τον επιχειρηματία: «Βασιλιά μου!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος είναι ένας άνδρας, με ύψος 1.70, ο οποίος φορά σκούρα ρούχα και προσπαθεί να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. 

Τραγικές ήταν οι στιγμές έξω από το σπίτι στο Πανόραμα της Βούλας, όταν στο σημείο της εκτέλεσης έφτασε η σύζυγος του 46χρονου, η οποία την ώρα που εκείνος έπεφτε νεκρός, συμμετείχε σε fashion show γνωστού οίκου στο Athens Xclusive Week.

«Βασιλιά μου, γιατί σε φάγανε», ούρλιαζε το μοντέλο, ενώ μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά της, τα οποία φέρεται να άκουσαν τους πυροβολισμούς. 

Ο 46χρονος Γ.Μ. εκτελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι του με τέσσερις σφαίρες, στο στήθος και στη πλάτη, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του για να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top