Έκανε πασαρέλα όταν δολοφόνησαν τον άντρα της στη Βούλα

Η καλλονή είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks

σύζυγος μαφιόζικη επίθεση Βούλα My Style Rocks

Πριν από τρία χρόνια φόρεσε το νυφικό της κι ενώθηκε εις σάρκαν μια με τον Γ.Μ, σε μια τελετή που έλαβε χώρα στη Μύκονο.

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Σύζυγος παίκτριας γνωστού ριάλιτι το θύμα

Αλλά η Τετάρτη 31 Οκτωβρίου έμελλε να της πάρει κάθε χαρά που ζει τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του επιχειρηματία, μιας και ο άντρας της έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης στη Βούλα κι εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην οδό Τροίας.

Τραγική φιγούρα εις διπλούν, το μοντέλο, μιας και την ώρα που εκτελούσαν το σύζυγό του, εκείνη εκανε πασαρέλα για τους Kathy Heyndels στο City link.

Μάλιστα, η εν λόγω πασαρέλα ξεκινούσε στις 21:00, ενώ η εκτέλεση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα.

Ποια είναι η ξανθιά καλλονή σύζυγος του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Βούλα;

Η ξανθιά καλλονή, που έγινε γνωστή το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, θα μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της.

Πρώην εστεμμένη Playmate η όμορφη με καταγωγή από την Ουκρανία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον  46χρονο Ελληνοαυστραλό, γνωστό με το προσωνύμιο «Αυστραλός» που είχε μετοχές σε εταιρεία security στα νότια προάστια και δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του.

Στο παιχνίδι που παίρνει μέρος έχει πολλές φορές αναφερθεί στο πρόσωπό του δολοφονιθέντος συζύγου της δείχνοντας πόσο πολύ τον αγαπούσε και πόσο σημαντικό ρόλο έπαιζε στη ζωή της.

Μάλιστα, στον γάμο τους στο Νησί των Ανέμων ειχαν δώσει το "παρών" πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ στη λίστα των καλεσμένων ήταν και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας.

Με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, το μοντέλο έχει διαγράψει πορεία χρόνων στο modeling μιας και έχει περάσει τόσο από τα καλλιστεία του Ant1 σε ηλικία μόλις 18 ετών, όσο κι από παγκόσμιους διαγωνισμούς: έχει κερδίσει τον τίτλο Μις Τουρισμός, έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Κίεβο και έχει κερδίσει δύο παγκόσμιους τίτλους (Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003).



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top