Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων από την κακοκαιρία

Βυθίστηκαν σκάφη στην Πελοπόννησο

Κακοκαιρια στο λιμανι της Ραφηνας

Μεγάλα προβλήματα στα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών έχει προκαλέσει η κακοκαιρία.

Από τον Πειραιά δεν εκτελέστηκαν το πρωί τέσσερα δρομολόγια για Κυκλάδες, ενώ τέσσερα εκτελέστηκαν. Από το λιμάνι της Ραφήνας όλα τα δρομολόγια των πλοίων παραμένουν ανεκτέλεστα.

Από το Λαύριο είναι σε ισχύ απαγόρευση απόπλου για Κέα, ενώ κλειστές παραμένουν οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας, Γλύφα Φθοιώτιδας-Αγιόκαμπος και Βόλος-Σποράδες.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Βυθίσεις και καταστροφές σκαφών στην Πελοπόννησο

Δεκατέσσερα συνολικά σκάφη διαφόρων τύπων βυθίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην Καλαμάτα, λόγω των δυσμενών επικρατουσών καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, οκτώ σκάφη βυθίστηκαν στον λιμένα Καλαμάτας, ένα στο αλιευτικό καταφύγιο Στούπας Μάνης, τρία στο αλιευτικό καταφύγιο Κιτριών, ένα στο αλιευτικό καταφύγιο Ακρογιαλού Μάνης και ένα στο αλιευτικό καταφύγιο Άγιου Ανδρέα Μεσσήνης.

Επιπλέον, συνολικά οκτώ σκάφη υπέστησαν υλικές ζημιές στο λιμένα Καλαμάτας και ένα στον λιμένα Κορώνης.

Παράλληλα, στην Πύλο – λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών – εκβράσθηκε χθες το ιστιοφόρο σκάφος ''DOC'S REMEDY'' σημαίας Σουηδίας. Στο σκάφος επέβαιναν τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν προλάβει να βγουν μόνα τους στη στεριά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top