«Παρασύρθηκε από τρίτους», λέει ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη

«Δίκαιη η απόφαση του ανακριτή»

Για δικαίωση του πελάτη του μετά την απόφαση του ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έκανε λόγο ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, έξω από το οποίο σκοτώθηκε ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, ενώ τόνισε ότι παρασύρθηκε από τρίτους. 

Mόνο στο Star ο κοσμηματοπώλης: «Ζητώ συγγνώμη...»

Τι υποστήριξε ο 73χρονος κοσμηματοπώλης στην απολογία του

«Ο πελάτης μου ενδεχομένως να παρασύρθηκε από ενέργειες τρίτων», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Χάρης Αναγνωστόπουλος, προσθέτοντας ότι ο 73χρονος κοσμηματοπώλης δε φανταζόταν ποτέ ότι θα στοχοποιούνταν και πλέον σκέφτεται να μην ανοίξει ξανά το κατάστημά του. 

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζακ

Ο συνήγορος του κοσμηματοπώλη, ισχυρίστηκε ότι βάσει της απόφασης της δικαιοσύνης δεν αποδεικνύεται ότι ο εντολέας του έχει συμβάλει στον θάνατο του 33χρονου, ενώ σχολίασε και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζακ Κωστόπουλο να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. 

«Η κατάσταση αμόκ είναι ένα στοιχείο που επιδεινώνει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο εντολέας. Τι περιμένουμε από έναν άνθρωπο που έχει πάθει ζημιά στην περιουσία του;», αναρωτήθηκε. 

Τέλος ο κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι «στη μέχρι τώρα πορεία της ιατροδικαστικής εξέτασης έχει αποκλειστεί ο θάνατος να επήλθε από τις εκδορές από τα τραύματα που έφερε».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top