Mόνο στο Star ο κοσμηματοπώλης: «Ζητώ συγγνώμη...»

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο κοσμηματοπώλης, μετά την 4ωρη απολογία του στον ανακριτή. Μιλάει αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα και ζητάει συγνώμη για ό,τι έγινε. "Θα μπορούσε στη θέση του Ζακ Κωστόπουλου να είναι ο γιος μου", λέει συγκινημένος.  

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζακ

Τι υποστήριξε ο 73χρονος κοσμηματοπώλης στην απολογία του

Προσπαθεί να συνέλθει από όλα όσα έζησε τα τελευταία 24ωρα. Ένα ήσυχο μεσημέρι μετατράπηκε στον χειρότερο εφιάλτη του. Είδε τον Ζακ Κωστόπουλο να μπαίνει στο μαγαζί του και οι σκηνές που ακολούθησαν μοιάζουν με κινηματογραφική ταινία. 

«Ζητώ συγνώμη γι΄ αυτό που έχει γίνει, λυπάμαι πάρα πολύ και ακόμα συγκινούμαι γιατί δεν το περίμενα γιατί έχω παιδιά. Δεν έπρεπε να φύγει το παιδί αυτό. Θα μπορούσε να είναι στη θέση του μαγαζιού ο γιος μου, η εγώ ή ο γιος μου και θα μπορούσε να πεθάνει ο γιος μου.  Φοβήθηκα. Κι ακόμα φοβάμαι αλλά εντάξει. Όταν βλέπεις εσύ στο μαγαζί σου έναν άνθρωπο τι κάνεις; Δεν τρελαίνεσαι;», λέει. 

Ανακουφισμένος ο καταστηματάρχης αναχώρησε το μεσημέρι με το τζιπ της αστυνομίας από τα δικαστήρια. Ισχυρή αστυνομική δύναμη επιβίβασε σε αυτοκίνητα τόσο τον ίδιο όσο και τη γυναίκα του με τον γιο του. Περίμεναν για ώρες τον κατηγορούμενο έξω από το γραφείο του ανακριτή. 

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ της περιοχής του. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για θανατηφόρο πρόκληση σωματικής βλάβης και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

«Κρίθηκε ότι κινήθηκε υπό το καθεστώς ταραχής και προέβη σε αυτές τις ενέργειες που έχουμε δει οι οποίες έχει όμως αποκλειστεί να συνδέονται και να οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα», είπε σχετικά ο δικηγόρος του, Χάρης Αναγνωστόπουλος.

Έξω από το κτίριο 9 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων συγκεντρώθηκαν περίπου 50 αλληλέγγυοι οι οποίοι φώναζαν συνθήματα.

Ο κοσμηματοπώλης αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως ήθελε να προστατέψει τη ζωή του ίδιου αλλά και του κόσμου που παρακολουθούσε όλα όσα συνέβαιναν. 

Την ερχόμενη Παρασκευή θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί ο 55χρονος ο οποίος συνελήφθη επίσης για συμμετοχή στην επίθεση του θύματος. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top