Τι υποστήριξε ο 73χρονος κοσμηματοπώλης στην απολογία του

Δυνάμεις των ΜΑΤ απέκλεισαν τους δρόμους μέσα στα δικαστήρια

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με ισχυρή αστυνομική δύναμη ολοκληρώθηκε η απολογία του 73χρονου κοσμηματοπώλη στην Ευελπίδων. Δυνάμεις των ΜΑΤ απέκλεισαν τους δρόμους μέσα στα δικαστήρια προκειμένου να μπορέσουν να βγουν από την Ευελπίδων με ασφάλεια, ο κοσμηματοπώλης και η γυναίκα του με τον γιο τους που βρίσκονταν στα γραφεία του ανακριτή. 

Η απολογία του 73χρονου κοσμηματοπώλη

«Βρισκόμουν υπό το έντονη ταραχή λόγω της συμπεριφοράς του άνδρα. Είχε μπει παράνομα μέσα στο κατάστημά μου και είχε καταστρέψει πλήρως τη βιτρίνα» φέρεται να υποστήριξε ο κοσμηματοπώλης και να υπογράμμισε:

«Λόγω της αναστάτωσης του εσωτερικού του καταστήματος, της αφαίρεσης του πολύτιμου εμπορεύματος μου κι επειδή δεν είχε φτάσει ακόμα η αστυνομία και μπροστά στον επικείμενο κίνδυνο να βγει ο άνδρας έξω σε κατάσταση αμόκ, ενήργησα για την προάσπιση της ζωής μου και της προσβαλλόμενης περιουσίας μου, παρασυρόμενος στην ατυχή αντίδρασή μου».

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζακ

Ακτιβιστής και drag queen ο νεκρός στην Κάνιγγος

Nέo video-σοκ από την αιματηρή απόπειρα ληστείας με τον νεκρό 33χρονο

Ο κοσμηματοπώλης, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για θανατηφόρα σωματική βλάβη και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top