Υπόθεση Λαγούδη: «Tην Ειρηνούλα τη φάγανε» λέει ο αδερφός της

«Δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει ούτε μια στο δισεκατομμύριο»

Δείτε όλη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έδωσε ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη ο οποίος από την πρώτη στιγμή επέμενε πως η Ειρήνη Λαγούδη δεν αυτοκτόνησε.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση και τις διώξεις που άσκησε ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα εμπρησμού, συμμορία και ηθική αυτουργία σε βάρος αγνώστων δραστών, ο Γιώργος Λαγούδης έκανε λόγο για δικαίωση της οικογένειας, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως την αδερφή του «τη φάγανε».

Ειρήνη Λαγούδη:Δύο άτομα του στενού της περιβάλλοντος υποψιάζονται οι αρχές

Λαγούδη

«Είναι ένα τεράστιο βήμα προς το να λάμψει η αλήθεια. Είναι μια αρχή. Δικαίωση για μένα θα ήταν να ερχόταν η αδελφή μου πίσω, αλλά για μένα είναι μια ηθική ικανοποίηση και μια αναγνώριση. Όλοι όσοι πιστέψαμε ότι δεν ήταν αυτοκτονία δικαιωθήκαμε με τον πιο επίσημο τρόπο, την ελληνική πολιτεία».

«ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ»

Όπως είπε ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, η ανάκριση είναι αυτή που θα «δείξει» παραπάνω πράγματα για την υπόθεση, ενώ δεν έκρυψε πως «ναι… ξέρω τι περίπου έχει συμβεί», τονίζοντας ότι είχε από την αρχή μια εικόνα για την υπόθεση, την οποία και ανέλυσε στον εισαγγελέα.

Μάλιστα δήλωσε κατηγορηματικά πως η αδερφή του δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει «ούτε μια στο δισεκατομμύριο».

Λαγούδη

«ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ»

«Αυτό το κορίτσι πέρασε πολλά. Ήταν δυναμική και σκληρή αλλά ευαίσθητη με όλο τον κόσμο.Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι μέχρι και χθες έλεγαν ότι πρόκειται για καραμπινάτη αυτοκτονία» είπε ο Γιώργος Λαγούδης, και πρόσθεσε πως «1500% έκανε αυτή τη διαδρομή γιατί είτε απειλήθηκε, είτε πήγε να προστατέψει, είτε πήγε να βοηθήσει γιατί είπαμε ότι ήταν  αγνή ψυχή. Έξυπνη μεν, αλλά άβγαλτη δε».

Μάλιστα αναρωτήθηκε: «Αυτοί που το έκαναν τι παραπάνω θα γινόταν αν δεν τη σκοτώνανε; Γιατί έπρεπε κάποιος να τη σκοτώσει; Ποιο ήταν το μυστικό που αν αποκαλυπτόταν θα ήταν χειρότερο από το να τη σκοτώνανε;»

Λαγούδη

«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΟΡΦΑΝΑ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΑΟ»

«Εγώ πρέπει να βοηθήσω, υπάρχουν και τρία ορφανά» είπε ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη για τα τρία παιδιά που άφησε πίσω της.

«Όλοι έχουμε γίνει ένα μπάχαλο. Τα τρία παιδιά της έχουν αποσυντονιστεί» είπε για να καταλήξει:

«Η ζωή συνεχίζεται αλλά την Ειρηνούλα τη φάγανε», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top