Ανατριχίλα από την περιγραφή της Γαλλίδας: «Σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω»

«Ήθελε να με κάνει σκλάβα του»

Τον εφιάλτη που έζησε στο σπίτι του 34χρονου εθνοφύλακα στη Λαμία περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η 40χρονη Γαλλίδα, κατηγορώντας τον ότι ήθελε να την μετατρέψει σε σκλάβα του σεξ. 

Η ίδια, μιλώντας στον ALPHA, εξιστόρησε το πώς ο 34χρονος κατάφερε να τη φυλακίσει, αλλά και πώς εκείνη μπόρεσε να ζητήσει βοήθεια. 

Σύντροφος Λαμιώτη: «Με έδενε με σχοινί και μαντήλι με τη θέλησή μου»

Αποκαλύψεις για την αρπαγή στη Λαμία: "Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ"

«Με κάθισε σε μια καρέκλα. Αφού με έδεσε στην καρέκλα, μετά με έβαλε στο κρεβάτι του και με έδεσε εκεί, μου έδεσε τα μάτια και μου έκλεισε το στόμα. Ήμουν φυλακισμένη. Μου είπε ότι ήθελε να είμαι μόνο δική του σκλάβα. Εγώ δεν ήθελα. Του είπα: Όχι! Και μου απάντησε ότι αυτό θα είμαι, ότι δεν έχω καμία επιλογή και ότι κανείς δεν θα έρθει να με αναζητήσει, ότι δε θα με βοηθήσει κανείς, ότι θα μείνω έτσι και ότι ο χώρος όπου βρίσκομαι είναι η φυλακή μου. Τρεις μέρες με κράτησε φυλακισμένη», είπε και αποκάλυψε τον μεγαλύτερο φόβο της κατά τη διάρκεια της ομηρείας της.

Ομηρία στη Λαμία:«Καλώς ήρθες στη φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου»

Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: Νέες καταγγελίες γυναικών «καίνε» τον 34χρονο

«Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω», είπε.

Όσο για το πώς κατάφερε να ζητήσει βοήθεια η 40χρονη Γαλλίδα τόνισε:

«Μου άφησε το κινητό μου τηλέφωνο γιατί το διαπραγματεύτηκα, επειδή τηλεφωνούσε η κόρη μου και του εξήγησα ότι χρειάζομαι να έχω το κινητό τηλέφωνο για να μιλάω με την οικογένειά μου και να τον κάνω να καταλάβει ότι αν δεν απαντάω, θα καλέσουν την αστυνομία και θα με αναζητήσουν».

Τέλος όπως είπε το μόνο που θέλει είναι ο 34χρονος να μπει στη φυλακή και να τον παρακολουθήσει κάποιος γιατρός. 

«Η τιμωρία που θέλω για αυτόν είναι η φυλακή ώστε να σταματήσει. Ίσως τότε να δει πώς είναι η φυλακή για κάποιον που θέλει να είναι ελεύθερος. Να πάει ίσως να τον δει ένας γιατρός, ένας καλός γιατρός», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top