Σύντροφος Λαμιώτη: «Με έδενε με σχοινί και μαντήλι με τη θέλησή μου»

Τι λέει η 24χρονη για τον 34χρονο που κατηγορείται για ομηρία Γαλλίδας

Σοκαρισμένη είναι η σύντροφος του Λαμιώτη ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή και την ομηρία της Γαλλίδας. Ισχυρίζεται ότι η φίλη του λέει ψέματα, ωστόσο παραδέχεται πως ο εθνοφύλακας έδενε και την ίδια με τη θέληση της. 

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ : «ΜΕ ΕΔΕΝΕ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ»

Ενάμιση χρόνο έχει σχέση μαζί του η 24χρονη κοπέλα. Έμεναν κάτω από την ίδια στέγη. Ξαφνικά μπήκε ανάμεσα τους η Γαλλίδα, με την 24χρονη κοπέλα να νιώθει άβολα και ενοχλημένη. Δεν πιστεύει ότι ο σύντροφος της βασάνιζε σεξουαλικά γυναίκες και ότι είχε για ...σκλάβα του την 40χρονη, Ωστόσο φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια ότι ο εθνοφύλακας από τη Λαμία, έδενε και την ίδια με την ...άδεια της. 

«Κατά τη σεξουαλική πράξη μαζί του με δένει με τη θέληση μου. Μου δένει τα χέρια πίσω από την πλάτη και τα πόδια στους αστραγάλους. Με δένει με σχοινί, μαντήλι αλλά εγώ μπορώ να λυθώ. Δεν έχει ασκήσει ποτέ βία πάνω μου ποτέ» ανέφερε η 24χρονη.

Αποκαλύψεις για την αρπαγή στη Λαμία: "Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ"

Ομηρία στη Λαμία:«Καλώς ήρθες στη φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου»

Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: Νέες καταγγελίες γυναικών «καίνε» τον 34χρονο

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η 24ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ 34ΧΡΟΝΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑ

Η νεαρή φιλοξενείται πια σε φιλικό της σπίτι. Κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, ωστόσο μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους μέχρι την τακτική δικάσιμο. Δεν είχε λέει, κανένα παράπονο από τον 34χρονο. Αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι τις ημέρες που ήταν εκεί η Γαλλίδα, καθώς ήθελε να δώσει χρόνο στον σύντροφο της να ξεκαθαρίσει τη σχέση που είχε με τη 40χρονη. 

«ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ»

«Το σχέδιο του ήταν ότι θα φιλοξενούσε την κοπέλα και θα ήμασταν και οι τρεις στο σπίτι. Δεν μου φάνηκε κάτι περίεργο. Ίσως να ήμουν και εγώ κάπως ταραγμένη και να μην παρατήρησα κάτι στη συμπεριφορά του απέναντι της» είπε η 24χρονη.

ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΔΑ 

«Καλώς ήρθες στην καινούργια σου φυλακή», υποστηρίζει η Γαλλίδα ότι της είπε ο εθνοφύλακας δείχνοντας της το μικρό δωμάτιο του σπιτιού του. Οι δυό τους γνωρίστηκαν μέσω ιστότοπου για ερωτικούς συντρόφους. Κάνει λόγο για ερωτικά παιχνίδια και βιασμούς που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία. Τόσο η ίδια, όσο και μια νεαρή πρώην σύντροφος του. Η νυν αγαπημένη του όμως υποστηρίζει πως ναι μεν την έδενε αλλά χωρίς βία. 

24ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ : «ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΔΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ. ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ»

«Κάποιες φορές με έδενε και προχωρούσαμε στη σεξουαλική πράξη και κάποιες φορές με έδενε και καθόμασταν. Μετά με έλυνε ή λυνόμουν μόνη μου. Δεν τον φοβάμαι, ήταν πάντα πολύ καλός μαζί μου».

Ο άνδρας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από σήμα της Interpol και θα απολογηθεί αύριο ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top