Αποκαλύψεις για την αρπαγή στη Λαμία: "Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ"

Τι λένε δυο ακόμα γυναίκες για τον 34χρονο

Λαμία Γαλλίδα αρπαγή

Νέα προθεσμία πήρε ο 34χρονος από τη Λαμία ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή και ομηρία μιας 40χρονης Γαλλίδας.

Μετά την αποκάλυψη της απίστευτης αυτής υπόθεσης, τα στόματα στην περιοχή άνοιξαν και αποκαλύπτονται απίθανα πράγματα.

Εκτός από την 34χρονη Γαλλίδα, δυο ακόμα γυναίκες κατηγορούν τον 34χρονο ότι  τις είχε υποχρεώσει να κάνουν διάφορα μαζί του.

Λαμία: Σκηνοθετημένη η ομηρία της Γαλλίδας;

Ομηρία στη Λαμία:«Καλώς ήρθες στη φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου»

Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: Νέες καταγγελίες γυναικών «καίνε» τον 34χρονο

Λαμία ομηρία Γαλλίδα

Οι περιγραφές τους δεν περιορίζονται μόνο στο ερωτικό κομμάτι και σε προχωρημένες σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά κάνουν λόγο για πράγματα που έγιναν παρά τη θέλησή τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, κι εκείνες υπήρξαν «όμηροι» του 34χρονου, με αποτέλεσμα να βιώσουν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Όπως αναφέρει το lamiareport, η μία εξ’ αυτών τον κατηγόρησε ευθέως για βιασμό, καθώς όταν αντιλήφθηκε τα περίεργα γούστα του θέλησε να διακόψει, ωστόσο ο 34χρονος την έδεσε και τη βίασε.

Λαμία ομηρία Γαλλίδα

Η δεύτερη φέρεται να εκβιαζόταν κιόλας από τον κατηγορούμενο για 12 σχεδόν χρόνια. Την απειλούσε εκτός των άλλων με διαπόμπευση και είχε καταφέρει να την έχει σαν «παιχνίδι» για πάνω από μία δεκαετία. Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει καταγγείλει φοβερά πράγματα ακόμη και ότι την είχε κλείσει στο πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου του σε μια συνάντησή τους όπου ήθελε να τον παρακαλέσει να σταματήσουν.

Ο νεαρός Λαμιώτης, πέρασε για δεύτερη φορά τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου στη Λαμία και ζήτησε εκ νέου προθεσμία αφού του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη με τα νέα δεδομένα. Έτσι η απολογία τουμετατέθηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής.

Λαμία ομηρία Γαλλίδα

Η συμπληρωματική ποινική δίωξη είναι για αρπαγή και βιασμό στηρίζεται στις νέες καταθέσεις των 2 γυναικών 22 και 35 ετών σήμερα.

Την ίδια στιγμή, ελεύθερη αφέθηκε η 24χονη φίλη του με την οποία συζούσε ο 34χρονος Λαμιώτης, καθώς τα στοιχεία της δικογραφίας που τον εμπλέκουν, δε συνηγορούν σε μια απλή περίπτωση αρπαγής ή προχωρημένων ερωτικών επαφών, αλλά σε μία εξακολουθητική κακουργηματική συμπεριφορά από μέρους τουλάχιστον του άνδρα. 


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ 

O 34χρονος και η 40χρονη γνωρίζονταν. Πριν 4 χρόνια, η 40χρονη είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα. Όταν γύρισε στη Γαλλία διατήρησαν επαφή μέσω facebook. Όμως μετά ήρθε ο χωρισμός. Ο 34χρονος κατάφερε να την κερδίσει πάλι μεσω facebook. Έτσι εκείνη αποφάσισε να ξαναέρθει στη Λαμία, χωρίς να υποψιάζεται την κόλαση που θα ακολουθούσε. Όταν έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο άνδρας την πήρε από σταθμό στο Λινακοκλάδι. Λίγο πριν μπουν στο σπίτι όμως την έδεσε και τη φίμωσε όπως κατήγγειλε η ίδια στους αστυνομικούς.

Ωστόσο η 40χρονη φαίνεται πως τον έπεισε να τη λύσει. Έτσι όταν εκείνος έλειπε κατάφερε να επικοινωνήσει με τους δικούς της στη Γαλλία οι οποίοι απευθυνθήκαν στο προξενείο.  Η Iντεροπόλ ανέλαβε δράση και ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές. Oι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο μαζί με την 24χρονη σύντροφο του η οποία ζούσε στο σπίτι μαζί του.

Οι αστυνομικοί στη Λαμία έκαναν έφοδο στο σπίτι του 34χρονου και βρήκαν μέσα τη 40χρονη Γαλλίδα την οποία και αναζητούσε η Ιντερπόλ, το περασμένο Σάββατο.  Στο πάτωμα, υπήρχαν πλαστικοί σφιγκτήρες και μονωτικές ταινίες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top