Λαμία: Σκηνοθετημένη η ομηρία της Γαλλίδας;

Στον ανακριτή ο 34χρονος Λαμιώτης και η φίλη του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 34χρονος Λαμιώτης, ο οποίος κατηγορείται μαζί με την 24χρονη φίλη του, για την υπόθεση ομηρίας της 40χρονης Γαλλίδας. Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία για την υπόθεση έρχονται στο φως, αφού η πλευρά των κατηγορουμένων φαίνεται να υποστηρίζει πως ό,τι έγινε στο διαμέρισμα του 34χρονου ήταν στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού, καθώς και ότι είναι πιθανό η ίδια η 40χρονη Γαλλίδα να σκηνοθέτησε την ομηρία της. 

Ειδικότερα, η πλευρά των κατηγορουμένων υποστηρίζει ότι η 40χρονη “σκηνοθέτησε” το σενάριο περί απαγωγής και ομηρίας λόγω ερωτικής… αντιζηλίας που είχε με την 24χρονη, η οποία συζούσε με τον 34χρονο.

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 34χρονος παρόλο που την είχε δεμένη και φιμωμένη, την έλυνε κι εκείνη μπόρεσε να τηλεφωνήσει στους οικείους της, οι οποίοι κάλεσαν την Interpol. 



ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ 

O 34χρονος και η 40χρονη γνωρίζονταν. Πριν 4 χρόνια, η 40χρονη είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα. Όταν γύρισε στη Γαλλία διατήρησαν επαφή μέσω facebook. Όμως μετά ήρθε ο χωρισμός. Ο 34χρονος κατάφερε να την κερδίσει πάλι μεσω facebook. Έτσι εκείνη αποφάσισε να ξαναέρθει στη Λαμία, χωρίς να υποψιάζεται την κόλαση που θα ακολουθούσε. Όταν έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο άνδρας την πήρε από σταθμό στο Λινακοκλάδι. Λίγο πριν μπουν στο σπίτι όμως την έδεσε και τη φίμωσε όπως κατήγγειλε η ίδια στους αστυνομικούς.

Ωστόσο η 40χρονη φαίνεται πως τον έπεισε να τη λύσει. Έτσι όταν εκείνος έλειπε κατάφερε να επικοινωνήσει με τους δικούς της στη Γαλλία οι οποίοι απευθυνθήκαν στο προξενείο.  Η Iντεροπόλ ανέλαβε δράση και ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές. Oι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο μαζί με την 24χρονη σύντροφο του η οποία ζούσε στο σπίτι μαζί του.

Οι αστυνομικοί στη Λαμία έκαναν έφοδο στο σπίτι του 34χρονου και βρήκαν μέσα τη 40χρονη Γαλλίδα την οποία και αναζητούσε η Ιντερπόλ, το περασμένο Σάββατο.  Στο πάτωμα, υπήρχαν πλαστικοί σφιγκτήρες και μονωτικές ταινίες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top