Κάτοικος Ματιού προς Σπίρτζη: «Έχασα τη γυναίκα μου και ζητώ απαντήσεις»

Ένταση κατά την ενημέρωση στους κατοίκους της πυρόπληκτης ανατ. Αττικής

Πρώτη δημοσίευση 08:27

Ένταση επικράτησε κατά τη χθεσινή ενημέρωση που έγινε από τους κυβερνητικούς φορείς σε κατοίκους του Νέου Βουτζά και του Ματιού, για την πορεία των υλοποίησης των έργων αποκατάστασης.

Τα ερωτήματα για την τραγωδία από τη φονική πυρκαγιά εξακολουθούν να πνίγουν τους κατοίκους. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο υπουργός Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης ενημέρωνε και οι κάτοικοι έθεταν ερωτήσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν. «Δεν καταλαβαίνω γιατί επικρατεί ένταση, τι ακριβώς συμβαίνει;» διερωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών. Στη συνέχεια, η ένταση ανέβηκε ακόμη περισσότερο, όταν ο κ. Σπίρτζης άρχισε να μιλά για πολιτικές σκοπιμότητες από συγκεκριμένα πρόσωπα που πολιτεύονται στο Μάτι. 

Με τους πολίτες να διαμαρτύρονται και τη συντονίστρια να ζητά να σταματήσει η κουβέντα, ένας άνδρας σηκώθηκε όρθιος και με μια φωτογραφία που κρατούσε στα χέρια είπε: «Εγώ έχασα τη γυναίκα μου και ζητώ απαντήσεις».

Στη συνάντηση μετείχαν και η Θεανώ Φωτίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top