Κορυφώνεται η…απόβαση των Αθηναίων στα νησιά

To 100% αγγίζει η πληρότητα στα πλοία

Πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου και στο λιμάνι του Πειραιά γίνεται το αδιαχώρητο.

Σε... βασιλική θέση στη λίστα των προτιμήσεων των αδειούχων κάθονται πάντα τα νησιά του Αργoσαρωνικού, ως κοντινότερη και οικονομικότερη  λύση για σύντομες αποδράσεις και όχι μόνο.

Το 100% αγγίζει η πληρότητα στα πλοία 

Από την Τετάρτη, 1η ημέρα του Αυγούστου έχουν αφήσει πίσω τους την Αθήνα περίπου 70.000 άνθρωποι. Από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, σήμερα, αναχώρησαν  28 πλοία, 26 δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί για αύριο και 25 για την Κυριακή. Η πληρότητα των πλοίων ξεπερνά το 90% και φτάνει ακόμα και το 100% ! 

Σύμφωνα με την εικόνα που υπάρχει από το σύνολο των ελληνικών προορισμών, στους κορυφαίους προορισμούς, όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Πάρος, η Κέρκυρα και η Ζάκυνθος, η  πληρότητα αυτή την περίοδο αγγίζουν το 100%, ενώ στους λιγότερο δημοφιλείς κυμαίνονται από 85% έως 95%. 

Αυξημένη η κίνηση στα διόδια

Από την άλλη μεριά.... όπου φύγει- φύγει και όσοι προτιμούν τις διακοπές με αυτοκίνητο. Οι αγαπημένοι προορισμοί βρίσκονται σε απόσταση ακτίνας 200χλμ, με την Εύβοια να έχει την τιμητική της, καθώς επίσης και θέρετρα που βρίσκονται στα παράλια του Κορινθιακού κόλπου, την Αργολίδα , αλλά και την Μεσσηνία 

Εν τω μεταξύ, με προσφορές και εκπτώσεις στα τουριστικά πακέτα για τη χώρα μα ς οι οποίες ξεπερνούν το 50% επί των αρχικών τιμών, οι ξένοι ταξιδιωτικοί οργανισμοί, επιχειρούν να τονώσουν τη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα, από βασικές αγορές όπως η γερμανική και η βρετανική.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top