Άστεγοι στη Σαντορίνη - Αξιοθέατο "ντροπής"

Τι απαντά ο δήμος - Ποιοι ήταν αυτοί που κατασκήνωσαν μέσα στα Φηρά

santoriniastegoi

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Έκπληξη προκάλεσαν φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν αστέγους να κοιμούνται στους δρόμους των κοσμοπολίτικων Φηρών.

Στην καρδιά της Σαντορίνης άνθρωποι έχουν απλώσει κουβέρτες και σεντόνια και κοιμούνται κυριολεκτικά στο χώμα, σ' ένα πάρκο έξω απ' το παλιό Κέντρο Υγείας του νησιού. 

Άστεγοι στη Σαντορίνη - Αξιοθέατο "ντροπής"

Το θλιβερό αξιοθέατο κατέγραψε κάτοικος και το ανέβασε στο διαδίκτυο επιρρίπτοντας ευθύνες στον δήμο. Κατόπιν αυτού κινητοποιήθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες και η δημοτική αστυνομία και πήγαν στο σημείο. 

Στην αρχή είχε θεωρηθεί πως πρόκειται για άστεγους όμως από το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου του STAR διαπιστώθηκε ότι ήταν Ρομά, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει εκεί και τους έγινε σύσταση να φύγουν. 

Τώρα αν στο μέλλον θα κατασκηνώσουν κάπου αλλού κανείς δεν το ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εικόνα αυτή δεν τιμά το πιο κοσμοπολίτικο νησί της χώρας!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top