«Της έκανε εξυπηρέτηση» λέει η ξαδέλφη του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για τον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας

Υποστηρίζει πως «ήταν άτυχη στιγμή, δεν είναι δολοφόνος» - Νέα ενημέρωση 01-04-2018 08:07

Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη του αγγειοχειρουργού ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο της άτυχης μεσίτριας.

Αποκαλυπτικά  για την υπόθεση είναι τα στοιχεία που δηλώνει σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Tatiana Live», ξαδέλφη του 39χρονου γιατρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απολογία του αγγειοχειρουργού για τον θάνατο της μεσίτριας – «Πανικοβλήθηκα, ήταν σαν να πέθανα εγώ»

Θάνατος 36χρονης μεσίτριας - Ο αγγειοχειρουργός υποστήριξε ότι εκείνη τον φλέρταρε: «Ανταλλάξαμε ένα φιλί στο στόμα στο αυτοκίνητο»

«ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ»

 

«Δεν ήταν η πρώτη φορά την είχε επαναλάβει άλλες δυο φορές στη συγκεκριμένη ασθενή (την επέμβαση) και έγινε αυτή η άτυχη στιγμή και του έμεινε. Όχι ότι είναι ένας δολοφόνος όπως τον κατηγορούν… Σε καμία περίπτωση» υποστηρίζει η συγγενής του κατηγορούμενου γιατρού.

«ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ....»

 

Για  πρώτη φορά η ξαδέλφη του 39χρονου αγγειοχειρουργού μιλά για το τι έγινε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης  τον περασμένο Απρίλιο και οδήγησε στο θάνατο την 36χρονη μεσίτρια μητέρα τριών παιδιών:

«Πήγε στα εξωτερικά ιατρεία με τον άντρα της και γνωριστήκανε. Της έκανε μια εξυπηρέτηση γιατί αν γινόταν αυτή η επέμβαση έξω θα στοίχιζε πολλά λεφτά. Όχι μόνο σε αυτή έκανε εξυπηρέτηση αλλά σε πάρα πολύ κόσμο. Λεω τι του έτυχε… Του έμεινε στα χέρια και έκανε ότι έκανε. Όταν τον είδα δεν τον αναγνώρισα. Ήταν στον κόσμο του. Μου είπε καλύτερα να πέθαινα εγώ δε θέλω τη ζωή μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top