Θάνατος 36χρονης μεσίτριας - Ο αγγειοχειρουργός υποστήριξε ότι εκείνη τον φλέρταρε: «Ανταλλάξαμε ένα φιλί στο στόμα στο αυτοκίνητο»

Iσχυρίστηκε ότι είχαν συναντηθεί και εκτός νοσοκομείου

Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας, απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει την 36χρονη και ότι ο θάνατός της ήταν ιατρικό λάθος.

Διαβάστε επίσης: Η απολογία του αγγειοχειρουργού για τον θάνατο της μεσίτριας – «Πανικοβλήθηκα, ήταν σαν να πέθανα εγώ»

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tatiana Live, ο αγγειοχειρουργός άφησε υπαινιγμούς ότι η μεσίτρια τον φλέρταρε και μάλιστα ότι οι δυο τους είχαν βγει μαζί έξω.

Τι ισχυρίστηκε ο αγγειοχειρουργός

 

«Την Ντιάνα τη γνώρισα όταν ήρθε με τον σύζυγό της στο νοσοκομείο. Της είπα να της κάνω μια θεραπεία για τους κιρσούς. Ξαναμιλήσαμε μετά από καιρό όταν γίναμε φίλοι στο facebook. Είχε απορίες για τη θεραπεία και μου έλεγε ότι φοβόταν τις βελόνες.

Τελικά προγραμματίσαμε την επέμβαση. Ήμουν βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, ήταν μια επέμβαση που έκανα 2 φορές τη βδομάδα. Όλα πήγαν καλά και έφυγε. Στη συνέχει μιλούσαμε στο facebook, ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα και μου ζητούσε να επαναλάβουμε την επέμβαση το συντομότερο».

Όπως είπε, είχαν συναντηθεί και εκτός νοσοκομείου: «Με τη Ντιάνα είχαμε βρεθεί και εκτός νοσοκομείου, όπως είχα κάνει και με άλλους ασθενείς. Ήθελε να με ευχαριστήσει. Ανταλλάξαμε ένα φιλί στο στόμα στο αυτοκίνητο, την ώρα που φεύγαμε. Εκείνη με φίλησε. Δεν είχα λόγο να την απωθήσω. Αλλά είχαμε καθαρά φιλική σχέση.

Τελικά προγραμματίσαμε το δεύτερο ραντεβού για τις 20.30. Εκείνη τη μέρα μου έστειλε ένα μήνυμα διώξτους όλους. Και της απάντησα τους εξαφανίζω. Ήταν ένα αστείο, στα πλαίσια της φιλικής μας σχέσης».

Φίλη της 36χρονης διαψεύδει τα όσα λέει ο γιατρός 

 

Στενή φίλη της 36χρονης Ντιάνας μίλησε στην εκπομπή. Όπως είπε η ίδια:«Η Ντιάνα δεν ήταν άνθρωπος που φερόταν έτσι. Όσο άνετα και να ένοιωθε, δεν φιλούσε και δεν φερόταν με αυτό τον τρόπο, ήταν μια σοβαρή κοπέλα. Για μένα όλα αυτά που λέει είναι για να παρουσιάσει κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τη Ντιάνα.

Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση από τότε που είχαν γίνει φίλοι στο facebook, όποτε ανέβαζε η Ντιάνα φωτογραφία, έκανε αμέσως like, σαν να παρακολουθούσε. Πάντα εκείνος της έστελνε μηνύματα πρώτος. Η Ντιάνα απαντούσε, αλλά ήξερε να κρατάει τη θέση της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top