Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Για τέταρτη φορά τους επισκέφθηκαν οι γονείς τους

 Με τη συμπλήρωση ενός μήνα στην φυλακή για τους Έλληνες στρατιωτικούς, παραμένει άγνωστο πόσο καιρό  ακόμη θα βρίσκονται  φυλακισμένοι, καθώς δεν έχει απαγγελθεί το κατηγορητήριο, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος  του Star Λάμπρος Δεμερτζής στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Ράνια Τραγόμαλλου.  

 Το βαρύ φορτίο της ενημέρωσης για την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης από  το τουρκικό δικαστήριο ανέλαβαν οι γονείς του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη,  που χθες επισκέφθηκαν την Αδριανούπολη και συνομίλησαν μαζί τους για μια περίπου ώρα. 

Και παρά την συνάντηση των γονέων με τους δυο τούρκους δικηγόρους που έχει ορίσει το  Ελληνικό προξενείο,  η αγωνία κορυφώνεται καθώς όσο δεν αναγιγνώσκεται το κατηγορητήριο, τόσο θα παραμένουν έγκλειστοι, αφού δεν ορίζεται δικάσιμος.

Την ίδια στιγμή το πρακτορείο Ανατολή κάνει λόγω για φυλάκιση από ένα ως πέντε έτη αν κατηγορηθούν για κατασκοπεία.  Την επόμενη εβδομάδα, Μ.Παρασκευή που έχει επισκεπτήριο , ίσως να είναι δύσκολη η επικοινωνία λόγω αργίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top