Βοσκός υποστηρίζει πως είναι δικό του το σκυλάκι που κακοποιήθηκε άγρια από φαντάρους στην Κόνιτσα

Υποστηρίζει πως η «Μούργα» χάθηκε στην περιοχή τον περασμένο Αύγουστο

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την άγρια κακοποίηση σκύλου σε φυλάκιο της Κόνιτσας, εμφανίστηκε ένας βοσκός από την Ηγουμενίτσα, ο οποίος υποστηρίζει πως το σκυλάκι που βασανίστηκε με βάναυσο τρόπο και πετάχτηκε σε γκρεμό από τρεις φαντάρους, είναι δικό του.

Ο κύριος Γιώργος, αναγνώρισε στο video το δικό του χαμένο κυνηγόσκυλο που το έχασε από τον περασμένο Αύγουστο και αναμένεται να πάει να το συναντήσει στην Κόνιτσα.

Το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του μετά την άγρια κακοποίηση που υπέστη, περιπλανάται στο χωριό αλλά είναι φοβικό.

Το μεσημέρι επιχείρησαν να το πιάσουν για να το προστατεύσουν αλλά όταν βλέπει κόσμο φεύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναγνωρίστηκαν οι φαντάροι που βασάνισαν το κουτάβι στην Κόνιτσα

Φρίκη με βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Οπλίτες κακοποιούν άγρια σκύλο – Οργή Καμμένου!

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο βοσκός, έδωσε τον περασμένο Αύγουστο το κυνηγόσκυλο σε συγγενικά του πρόσωπα που έχουν κοπάδι και είχαν ανέβει στο δάσος πάνω από το Πληκάτι. Τότε χάθηκε η «Μούργα».

Αύριο ελπίζει ότι το σκυλάκι θα αναγνωρίσει τον ιδιοκτήτη του και πολύ σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Να σημειώσουμε, ότι για το περιστατικό η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία σχετικά με το ανατριχιαστικό βίντεο που ανέβηκε στα social media, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται Ένορκη Διοικητική Έρευνα που διατάχθηκε από το ΓΕΣ.

Εν τω μεταξύ, οι δυο από τους τρεις φαντάρους ζήτησαν συγγνώμη με δήλωσή τους για την απάνθρωπη συμπεριφορά τους προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζοντας ότι ήταν μια απερισκεψία.

Ο Νικόλαος Τζούνας και ο Γεώργιος Χαρίτος που υπογράφουν τη δήλωσε, η οποία δημοσιεύτηκε σε τοπικά μέσα της Ηπείρου υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό, μη αποδεκτό προς τις αρχές τους, και ότι δεν είχαν πρόθεση να κακοποιήσουν το ζώο (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top