Αναγνωρίστηκαν οι φαντάροι που βασάνισαν το κουτάβι στην Κόνιτσα

Το ζωάκι κατάφερε και επιβίωσε αν και τρομοκρατημένο

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ο βασανισμός ενός κουταβιού από οπλίτες στο Πληκάτι Ιωάννινων.

Σε βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων φαίνονται τρεις στρατιώτες να ακινητοποιούν το μικρό ζωάκι και να το πετούν στον γκρεμό.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη με βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Οπλίτες κακοποιούν άγρια σκύλο – Οργή Καμμένου!

Για καλή του τύχη, το σκυλάκι κατάφερε να επιζήσει και βρίσκεται υπό τη φροντίδα των εθελοντών του Συλλόγου προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωάννινων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος, ένας παππούς πηγαίνει και το ταΐζει και είναι ο μοναδικός που μπορεί να το πλησιάσει, καθώς το αθώο ζωάκι είναι κατατρομαγμένο και δεν πηγαίνει κοντά σε κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα οι δράστες του αποτρόπαιου αυτού βασανισμού είναι τρεις φαντάροι φυλακίου στην Κόνιτσα.

Οι τρεις ύποπτοι φαίνεται να έχουν απολυθεί σήμερα και να είναι πλέον πολίτες, ενώ το περιστατικό συνέβη πριν από λίγους μήνες.

Μάλιστα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο Facebook που δείχνει καρέ καρέ τον βασανισμό του ζώου, στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανέλαβαν να εντοπίσουν τα ίχνη του χρήστη που το ανέβασε στα social media.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού φαίνεται πως έχει ταυτοποιήσει τους δράστες και πλέον η αστυνομία περιμένει τη διαβίβαση των στοιχείων των φερόμενων ως δραστών, ώστε να προχωρήσει στη σύλληψή τους και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους για κακοποίηση, βασανισμό ζώου, βιντεοσκόπηση και άλλα αδικήματα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top