Συγγνώμη ζητούν τώρα οι φαντάροι που βασάνισαν τον σκύλο στην Κόνιτσα

Η δημόσια κατακραυγή και η δικογραφία σε βάρος τους, τους ανάγκασε να εμφανιστούν - Νέα ενημέρωση 15:44

Με ένα συγγνώμη νομίζουν ότι θα γλιτώσουν οι δύο από τους τρεις φαντάρους, οι οποίοι απαθανατίζονται σε βίντεο να βασανίζουν ένα μικρό σκύλο σε φυλάκιο της Κόνιτσας και μετά να τον πετούν στον γκρεμό.

Με δήλωσή τους, οι δύο νεαροί, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την απάνθρωπη συμπεριφορά τους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζοντας ότι ήταν μια απερισκεψία.

Διαβάστε επίσης: Αναγνωρίστηκαν οι φαντάροι που βασάνισαν το κουτάβι στην Κόνιτσα

Φρίκη με βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Οπλίτες κακοποιούν άγρια σκύλο – Οργή Καμμένου!

Ο Νικόλαος Τζούνας και ο Γεώργιος Χαρίτος που υπογράφουν τη δήλωση, η οποία δημοσιεύτηκε σε τοπικά μέσα της Ηπείρου υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό, μη αποδεκτό προς τις αρχές τους, και ότι δεν είχαν πρόθεση να κακοποιήσουν το ζώο.

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Νικόλαος Τζούνας
Γεώργιος Χαρίτος»
, αναφέρουν στη δήλωσή τους.

Το άτυχο σκυλάκι επέζησε των βασανιστηρίων που υπέστη και πλέον αν και αρκετά φοβισμένο, το φροντίζει ένας ηλικιωμένος άνδρας που το ταΐζει.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία σχετικά με το ανατριχιαστικό βίντεο που ανέβηκε στα social media, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται Ένορκη Διοικητική Έρευνα που διατάχθηκε από το ΓΕΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top