Εξαφάνιση 17χρονου στη Θεσσαλονίκη – Έκκληση για να βρεθεί από την αδελφή του

Έφυγε από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου νοσηλευόταν

Αmber Alert για τον 17χρονο Αλέξανδρο Τανίδη από τη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο 17χρονος, εξαφανίστηκε από την Πυλαία Θεσσαλονίκης στις 21/02/2018. Ο Αλέξανδρος έχει καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια, έχει ύψος 1,66 μ. και ζυγίζει 70 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν και μαύρο παντελόνι φόρμας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης του Αλέξανδρου, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας, είναι σημαντικό να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και παρατηρητικότητα, ώστε να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό.

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ»

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», απηύθυνε έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο 17χρονος Αλέξανδρος:

«Δεν έφυγε από το σπίτι, έφυγε από το Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν. Φορούσε σκούρα ρούχα, μαύρη φόρμα και ζακέτα. Δε φορούσε μπουφάν μάλλον.Δεν ενημέρωσε κανέναν πριν εξαφανιστεί. Έφυγε μόνος του από την κλινική. Τον τελευταίο χρόνο δεν ήταν πολύ καλά.Στο παρελθόν είχε ξαναφύγει από το Παπανικολάου αλλά επέστρεψε. Αυτό το κάνει πρώτη φορά. Δεν έχω μάθει κάτι ακόμα. Δεν έχω κάποια πληροφορία» δήλωσε η αδελφή του.

(Tι αναφέρει με tweet της η Ελληνική Αστυνομία)

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top