Αποκλειστικό STAR: Για ποιο λόγο η Ειρήνη βρέθηκε στο πίσω κάθισμα

"Όμως βρίσκουν κάτι που φαίνεται να έχει προέλθει από χτύπημα παπουτσιού, στο τζάμι του οδηγού"

Εντύπωση έχει προκαλέσει, στο θρίλερ που εξελίσσεται γύρω από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, το στοιχείο ότι η 44χρονη βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που ισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας, και παρόλο που η φωτιά εκδηλώθηκε μπροστά, είναι περίεργο που το σώμα της Ειρήνης βρέθηκε πίσω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και βάσει εκτιμήσεων των αξιωματικών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, η φωτιά μέσα στο μικρό όχημα της Ειρήνης δημιούργησε πάρα πολύ καπνό και αναπτύχθηκαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

«Όταν το αυτοκίνητο άρχισε να κρυώνει, δημιουργήθηκαν κάποιες σταγόνες, κάποια αυλάκια νερού που κύλησαν στα τζάμια. Αυτό είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο» περιγράφει ο ίδιος και συνεχίζει:

«Όμως βρίσκουν κάτι που φαίνεται να έχει προέλθει από χτύπημα παπουτσιού, στο τζάμι του οδηγού. Η Ειρήνη εκείνη τη μέρα φορούσε μπότες. Δεν αποκλείεται η Ειρήνη να έκανε μια προσπάθεια να σπάσει το τζάμι για να βγει έξω».

Δεν αποκλείεται λοιπόν στην προσπάθεια της να βρει διέξοδο να πήγε στο πίσω κάθισμα. Ωστόσο, ακόμα πιο σημαντικά είναι τα σενάρια για το κλείδωμα του αυτοκινήτου. Οι πυροσβέστες, όταν πιο βρήκαν το όχημα και αφού είχε κρυώσει, εντόπισαν τις πόρτες ξεκλείδωτες.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι μήπως λοιπόν οι πόρτες στο όχημα της Ειρήνης δεν ήταν κλειδωμένες, αλλά κάποιος ή κάποιοι τις κρατούσαν με δύναμη απέξω, ώστε να εγκλωβίσουν τη γυναίκα μέσα στο αμάξι.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top