Πορεία διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών σε Θεσσαλονίκη και Άργος

Ορισμένοι από τους διαδηλωτές σκαρφάλωσαν στην καγκελόπορτα και στα κιγκλιδώματα της εξωτερικής περίφραξης του ΥΜΑΘ

Στο βίντεο βλέπετε διαδηλωτές την ώρα που σκαρφάλωσαν στα κιγκλιδώματα της εξωτερικής περίφραξης του ΥΜΑΘ

Πορεία διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησε ο φορέας «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης», με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου και πραγματοποίησαν πορεία, επί της Εγνατίας, σταματώντας για λίγο μπροστά στα γραφεία τού ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, μέσω της οδού Βενιζέλου, κατευθύνθηκαν προς το ΥΜΑΘ, όπου παρέμειναν για αρκετή ώρα, φωνάζοντας συνθήματα κατά των πλειστηριασμών. Ορισμένοι από τους διαδηλωτές σκαρφάλωσαν στην καγκελόπορτα και στα κιγκλιδώματα της εξωτερικής περίφραξης, ζητώντας να τους επιτραπεί η είσοδος, ενώ αντιπροσωπεία τους ζητούσε συνάντηση με τη διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Ολοκληρώνοντας τη διαμαρτυρία τους οι διαδηλωτές πέρασαν απέναντι από το Διοικητήριο, έξω από το υποκατάστημα τραπέζης, όπου άνοιξαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.

Στην Αθήνα, νωρίτερα το πρωί ομάδα που αντιτίθεται στους πλειστηριασμούς εισέβαλε στην Τράπεζα της Ελλάδος, φώναξε συνθήματα και ανήρτησε πανό.

Εισβολή στην Τράπεζα της Ελλάδος από ομάδα που αντιτίθεται στους πλειστηριασμούς

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έγινε όμως και στο Άργος. Μέλη του ΠΑΜΕ, ανήρτησαν πανό κατά των πλειστηριασμών έξω από την εφορία Άργους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top