Το έστρωσε στην Πάρνηθα: Στους μείον 3 βαθμούς Κελσίου του θερμόμετρο - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων

Ντύθηκε στα λευκά το καταφύγιο Μπάφι- Τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις / Νέα ενημέρωση 17:26

Από το πρωί της Τετάρτης έχει ξεκινήσει η πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με  ασθενείς κατά βάση βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις πάνω από τα 300-400μ στην Αν. Θεσσαλία, από τα 400μ στην Αν. Στερεά και Εύβοια, πάνω από τα 500μ στην Πελ/νησο και πάνω από τα 600μ στη Β. Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας! Παγωνιά και χιόνια σε όλη τη χώρα

Στο Αν. Πήλιο, τη Φθιώτιδα και τα ανατολικά τμήματα της Εύβοιας οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνέςστα ορεινά μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ αργότερα αναμένουμε βελτίωση του καιρού σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο την Τετάρτη και την Πέμπτη 25/01 θα πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις, με ένταση 7-8 μποφόρ.

ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

 

Τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους και στην Πάρνηθα, η οποία ντύθηκε στα «λευκά». Χαρακτηριστικό είναι πως αυτή την ώρα, η θερμοκρασία είναι -3 βαθμοί κελσίου, ενώ όπως φαίνεται από τις εικόνες του forecastweather.gr από το καταφύγιο Μπάφι, το τοπίο είναι ονειρικό.

Λόγω της χιονόπτωσης η τροχαία ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ και προς το καζίνο διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ωστόσο λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως αποκαταστάθηκε η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας.

Υποχώρηση των ψυχρών αέριων μαζών από τη χώρα μας προβλέπεται από την Παρασκευή 26/01 αλλά η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα στα ηπειρωτικά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top