Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά! Η νεκροψία θα δείξει αν ο θάνατος της 44χρονης μητέρας ήταν δολοφονία ή αυτοκτονία

Για έναν άξιο και δυναμικό άνθρωπο κάνουν λόγο οι δικοί της άνθρωποι

Δείτε στο βίντεο το χρονικό της μυστηριώδους αυτής υπόθεσης

Πολλά είναι τα ερωτήματα που βασανίζουν τα παιδιά και τον αδελφό της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Απάντηση στα ερωτήματα αυτά αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα γίνουν γνωστά σήμερα και θα καταλήξουν στο αν πρόκειται για δολοφονία ή για αυτοκτονία.

Διαβάστε επίσης: Το κινητό οδήγησε στην αποκάλυψη της δολοφονίας της 44χρονης μητέρας στο Αγρίνιο

Νεκρή με εγκαύματα βρέθηκε η 44χρονη μάνα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί στο Αγρίνιο (φώτο απο το σημείο)

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας, κάτι όμως που δεν αποδέχονται οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για έναν δυναμικό άνθρωπο που δεν είχε κανένα λόγο να κόψει το νήμα της ζωή της και να αφήσει ορφανά τα τρία της παιδιά.

Αμέσως μετά την ανακάλυψη του πτώματος της 44χρονης, στην Κατοχή Μεσολογγίου έχουν αρχίσει να φουντώνουν και πάλι οι φήμες για μια σχέση που φέρεται να είχε συνάψει η άτυχη γυναίκα με κάποιον γιατρό, ο οποίος της είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Η ίδια βέβαια δεν είχε παραδεχθεί ποτέ ότι υφίστατο μια τέτοια σχέση και έδειχνε μοναδικό της μέλημα να είναι τα τρία της παιδιά για την ανατροφή των οποίων πάλευε ολομόναχη εδώ και τρία χρόνια μετά από το θάνατο του συζύγου της.

Η αστυνομία έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να εξεταστεί αν η 44χρονη επικοινώνησε και με κάποιον άλλον εκτός από την κόρη της, αλλά και για να διαπιστωθεί γιατί πήγε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή και αν όντως πήγε μόνη της.

Το αυτοκίνητο της 44χρονης μητέρας μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ακαρνανίας για εξεταστεί, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό.

Την εξαφάνισή της είχε δηλώσει επίσημα ο αδελφός της με τον οποίο είχαν περάσει οικογενειακώς τις γιορτές στην Αθήνα.

Τα ίχνη της γυναίκας εξαφανίστηκαν ανήμερα των Φώτων γύρω στις 12:00 το μεσημέρι. Το πτώμα της εντόπισε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες, την Δευτέρα.

Η σορός της βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. αυτοκινήτου της, που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Φοτμού στο Θέρμο στην Τριχωνίδα, σε απόσταση περίπου 1,5 ώρας από το σπίτι της, ενώ έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top