Νεκρή με εγκαύματα βρέθηκε η 44χρονη μάνα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί στο Αγρίνιο (φώτο απο το σημείο)

To άψυχο σώμα της εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της / Νέα ενημέρωση 18:17

Δείτε στο video τι έλεγε ο αδελφός της, Γιώργος Λαγούδης, λίγο πριν γίνει γνωστό πως η Ειρήνη Λαγούδη είναι νεκρή

 

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφανισμένης γυναίκας από το Αγρίνιο, η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Για την 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή Μεσολογγίου ο λόγος, η οποία ήταν μάνα τριών παιδιών (25 ετών, 22 ετών και ενός ανηλίκου).

(Φώτο από sinidisi.gr)

Το άψυχο κορμί της 44χρονης γυναίκας βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας. 

Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της ενώ στο σώμα της υπάρχουν εγκαύματα. 

Το πτώμα της ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Τραγική ειρωνία; Λίγη ώρα νωρίτερα, ο αδελφός της 44χρονης Ειρήνης είχε βγει στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" προκειμένου να αναζητήσει την αδελφή του.

Ο Γιώργος Λαγούδης, αναφερόμενος στο χρονικό της εξαφάνισής της, είπε:

 

«Οδηγούσε ένα Ford Ka, κίτρινο  με πινακίδες ΝΕΤ 9846. Ήμασταν μαζί τα Χριστούγεννα για διακοπές στην Αθήνα στο σπίτι μου. Επέστρεψε προχθές την Παρασκευή στο χωριό με την οικογένειά της, το Σάββατο ήρθε στο Αγρίνιονα παραλάβει το αυτοκίνητό της που το είχε αφήσει με βλάβη για να της το φτιάξουν και έφυγε και γύρισε στο χωριό περίπου στις 12 η ώρα. Για κάποιο λόγο, κατά τη μια περίπου πήρε ξανά ξαφνικά το αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας επέστρεψε στο Αγρίνιο, στην ευρύτερη περιοχή που ήταν το συνεργείο. Δεν ήρθε στο συνεργείο, αλλά στην ευρύτερη περιοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρίλερ με την εξαφάνιση 44χρονης μάνας τριών παιδιών στο Αγρίνιο

Όπως τόνισε ο κος Λαγούδης, «το μόνο σίγουρο είναι ότι το στίγμα από το κινητό της τηλέφωνο δείχνει πως ήταν στην ευρύτερη περιοχή. Στη μια και μισή το μεσημέρι μίλησε με τη μικρή κόρη της, της είπε πως είμαι στον μάστορα για το αυτοκίνητο, που αυτό δεν ευσταθεί, αν ήταν αυτός ο μάστορας. Ήταν στην ευρύτερη περιοχή αλλά δεν ήταν στον μάστορα. Μετά από 5 λεπτά έπαψε να λειτουργεί το τηλέφωνό της».

Μάλιστα πρόσθεσε πως η αδελφή του «έφυγε ξαφνικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο και δεν ειδοποίησε τα παιδιά. Σπίτι άφησε τα πάντα. Το μόνο που έχει μαζί της είναι το δίπλωμα του αυτοκινήτου. Δεν πήρε κάρτες, χρήματα, ή βαλίτσες».

Όπως είπε, η 44χρονη γυναίκα αν και είχε περάσει δύσκολα στη ζωή της (έχασε τον άνδρα της πριν 3 χρόνια και είχε μείνει χωρίς γονείς) «δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, δεν είχε τάσεις φυγής. Είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Έχασε νωρίς τον άνδρα της, τους γονείς της είναι και άντρας και μητέρα για τα παιδιά της. Μείναμε ορφανοί από μικροί και πάλευε. Ήταν φουλ αισιόδοξη, τρομερή προσωπικότητα. Χαμογελαστή και αισιόδοξη. Αγαπούσε εμένα και τα παιδιά της. Δε θα έκανε ποτέ κάτι κακό στον εαυτό της. Είναι ξαφνικό και περίεργο που έφυγε έτσι από το σπίτι».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top