Το κινητό οδήγησε στην αποκάλυψη της δολοφονίας της 44χρονης μητέρας στο Αγρίνιο

Κατεπείγουσα άρση απορρήτου ζήτησε ο Εισαγγελέας

Φαίνεται ότι το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας όχι μόνο αποκάλυψε το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή, αλλά αποτελεί κι ένα κρίσιμο εργαλείο για τους αστυνομικούς που αναζητούν την ταυτότητα του δράστη.

Διαβάστε επίσης: Νεκρή με εγκαύματα βρέθηκε η 44χρονη μάνα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί στο Αγρίνιο (φώτο απο το σημείο)

Η 44χρονη το πρωί του Σαββάτου βρισκόταν στο σπίτι της στην Κατοχή. Το μεσημέρι λίγο μετά τη μία, όπως αποκαλύπτει το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου, έφυγε από το σπίτι της και κατευθύνθηκε προς το Αγρίνιο. Την παίρνει τότε τηλέφωνο η μικρότερη κόρη της και τη ρωτάει πού πάει.

Εκείνη της λέει τότε ότι επιστρέφει στο συνεργείο, όπου είχε πάει νωρίτερα το πρωί για να παραλάβει το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αφήσει εκεί για φτιάξιμο. Το αν πήγε στο συνεργείο ή όχι, κανείς δεν γνωρίζει. Πάντως κινήθηκε στο Αγρίνιο, όχι όμως μέσα στην πόλη, αλλά πήγε στον Άγιο Κωνσταντίνο, έναν οικισμό ακριβώς δίπλα στο Αγρίνιο.

Είναι το δεύτερο σημείο όπου η αστυνομία εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου. Από και έπειτα, είναι άγνωστο αν συναντήθηκε με κάποιον. Σε αυτό το σημείο διακόπτει κάθε επικοινωνία μέσω του κινητού και δεν απαντάει σε κανένα τηλεφώνημα.

Οι συγγενείς της ειδοποιούν την αστυνομία και αρχίζει η έρευνα, το βράδυ του Σαββάτου πλέον. Η αστυνομία εντοπίζει το τελευταίο στίγμα του κινητού της στην παραλία της Μυρτιάς.

Εκεί στον χωματόδρομο που οδηγεί στη λίμνη Τριχωνίδα εντοπίζεται μετά από έρευνα της πυροσβεστικής το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρίσκεται νεκρή η 44χρονη.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην παραλία της Μυρτιάς; 

Διεξάγετε σχολαστική έρευνα για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη. Ο Εισαγγελέας ζήτησε κατεπείγουσα άρση απορρήτου για να διαπιστωθεί εάν επικοινώνησε με κάποιο τρίτο πρόσωπο πέραν της οικογένειάς της.

Πώς διέφυγε ο δολοφόνος; Είχε συνεργό; Αυτά είναι ερωτήματα στα οποία θα δώσει απαντήσεις μόνο η ιατροδικαστική έρευνα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top