Σε λευκό κλοιό η Δυτική Μακεδονία – Πυκνή χιονόπτωση (photo, video)

Χιόνι και στην πόλη της Κοζάνης - Κακοκαιρία εξπρές σαρώνει όλη την Ελλάδα

Η κακοκαιρία «εξπρές» που έχει «κυκλώσει» την Ελλάδα προκαλώντας σφοδρές χιονοπτώσεις αλλά και ισχυρές καταιγίδες ανά περιοχή, έχει ντύσει στα λευκά την Δυτική Μακεδονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγριεύει ο καιρός! Χιόνια και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Xιονίζει και στην Πάρνηθα- Δείτε video από το καταφύγιο Μπάφι

Όπως θα δείτε τόσο στις photo, όσο και στο video, η πυκνή χιονόπτωση ξεκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης και συνεχίζεται αμείωτη.

(ΦΩΤΟ ΑΠΟ KOZANIMEDIA)

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το χιόνι έχει κάνει την εμφάνισή του ακόμα και μέσα στις πόλεις, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν καταγραφεί προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

ΠΥΚΝΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ (VIDEO ΑΠΟ ΚΟΖΑΝ.GR)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΟΠΟΥ Η ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟΤΕΡΗ

 

Στο  ορεινό Βόιο, τον Πεντάλοφο, το Επταχώρι και σε όλο το επαρχιακό δίκτυο στον αυχένα της Πίνδου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς η χιονίοπτωση είναι πιο πυκνή. Στα λευκά έχουν ντυθεί επίσης τα ορεινά Γρεβενά και όλα τα χωριά πέριξ του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας, στη Φλώρινα και πιο συγκεκριμένα στον ορεινό όγκο του χιονοδρομικού κέντρου Πισοδερίου, καθώς και στο Νεστόριο και τα χωριά του Γράμμου στην περιοχή της Καστοριάς.

(VIDEO ΑΠΟ KOZANILIFEPORTAL)

ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

 

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην ορεινή διάβαση στον δρόμο Φλώρινας - Καστοριάς μέσω Βιτσίου και σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο της δυτικής Μακεδονίας, ενώ τα οχήματά τους θα πρέπει να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

(VIDEO ΑΠΟ KOZANIMEDIA)

ΦΩΤΟ ΑΠΟ KOZAN.GR

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top