Αποκαλύψεις - σοκ για την «τελετή θανάτου» του ζευγαριού στην Κεφαλονιά - Δεν αποχωρίζονταν ποτέ το μενταγιόν με την πεντάλφα

Η κοπέλα ήταν αγνοούμενη για 7 μήνες

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για το θάνατο του νεαρού ζευγαριού στην Κεφαλονιά. Έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια σατανιστικού τελετουργικού, όπως δείχνουν τα ευρήματα στο σπίτι που έμεναν. Πρόκειται για κεριά και ένα μενταγιόν με πεντάλφα που φορούσε η 23χρονη όταν βρέθηκε νεκρή.

Στις σελίδα της στο Facebook υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με αυτό. Είτε το φοράει, είτε το έχει φωτογραφίσει σε διάφορα σημεία.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης, δήμαρχος Κεφαλονιάς, είπε χαρακτηριστικά στο Star: «Είναι θλιβερό το γεγονός. Είναι μια τραγωδία. Είναι δύο νέοι άνθρωποι οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή. Αυτοί είναι αιρετικοί από ότι φαίνονται τα πράγματα και φτάσανε σε αυτό το σημείο».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια της Λίλια βρέθηκαν παλαιότερα σημάδια από αμιχές. Πιθανότατα η 23χρονη φοιτήτρια και ο σύντροφός της είχαν μπει και στο παρελθόν σε διαδικασία αυτοτραυματισμού στο πλαίσιο κάποιου τελετουργικού. Στόχος όπως φαίνεται τότε δεν ήταν ο θάνατος.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διερευνήσουν το παρελθόν του 30χρονου άνδρα. Έχουν ζητήσει στοιχεία από τις γερμανικές αρχές για το αν συμμετείχε σε σατανιστικές τελετές.

Ο 30χρονος Τορστεν Φόχμαν τον Ιούνιο νοίκιασε στη Γερμανία το αυτοκίνητο που ήρθαν μαζί με την Λίλια στην Ελλάδα. Η εταιρεία στην οποία ανήκε είχε δηλώσει κλοπή καθώς δεν το είχε επιστρέψει. Οι πινακίδες που είχε ήταν πλαστές και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την κλοπή από τον αριθμό πλαισίου.

Στις Αρχές υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση λόγω της υπερπανσελήνου, που συχνά συνδέεται με σατανιστικές τελετές. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε νοικιάσει το καλοκαίρι σπίτι στο Γκάζι.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε στο Star: «Είχαν έρθει για να νοικιάσουν για τρεις- τέσσερις  ημέρες και τους υποδέχθηκα εγώ. Αν εξαιρέσεις τα πολλά τατουάζ του κοκκινομάλλη Γερμανού, δεν υπήρχε κάτι που να δείχνει ότι ήταν μια προβληματική κατάσταση».

Η δημοσιογράφος του ekefalonia.gr λέει στο Star: «Από ότι φαίνεται πλησιάζουμε λίγο πιο κοντά σε σατανιστικές τελετές. Υπάρχει στοιχείο ότι ήταν αλλού πρώτα, πριν έρθουν εδώ».

Από τον Ιούνιο την αναζητούσε η οικογένειά της

Από τον περασμένο Ιούνιο αναζητούσε η οικογένειά της την 23χρονη Λίλια Μποτούσεβα. Τα ίχνη της χάθηκαν στις 8 Ιουνίου. Με συνεχείς αναρτήσεις στο Facebook την αναζητούσε ο αδελφός της.

«Ψάχνουμε για αγνοούμενο κορίτσι. Όποιος την είδε, παρακαλώ να στείλει μήνυμα στον αδερφό ή την αστυνομία».

Η Λίλια καταγόταν από την πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας. Σπούδαζε στην πόλη Έρφουρτ στην Γερμανία. Από τις αναρτήσεις της οικογένειας φαίνεται ότι φοβούνταν  για τη ζωή της. Παρακαλούσαν όποιον γνωρίζει που βρίσκεται να τους ενημερώσει.

Έκλεψαν δισκοπότηρο από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου

Καθώς πλησιάζουμε στα Θεοφάνεια ένα αρνητικό περιστατικό προκαλεί ανησυχία στους πιστούς. Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια οι ιερείς διαπίστωσαν ότι κάτω υπό μυστηριώδεις συνθήκες εκλάπη το Άγιο Δισκοπότηρο μέσα από το ιερό.

 

 

Δείτε  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top