Πατροκτόνος στην Κρήτη: «Μεταμορφώνομαι και γίνομαι βίαιος» - Πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί

Έπνιξε τον πατέρα του μετά από καυγά έχοντας καταναλώσει αλκοόλ / Πρώτη ανάρτηση 27-12-2017 11:29

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου οδηγήθηκε σήμερα λίγο μετά τις 09:00 το πρωί ο 34χρονος πατροκτόνος, ο οποίος το βράδυ των Χριστουγέννων έπνιξε τον πατέρα του μετά από καυγά.

Όπως μεταδίδει το cretapost, ο δράστης πήρε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν πήγε στην κηδεία του 61χρονου η κόρη του – Συγκλονισμένη μετά τη δολοφονία του από τον αδερφό της

Ο 34χρονος Δ.Σ, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Αρκετές ώρες μετά το φονικό, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς, τι έγινε στο σπίτι του πατέρα του και έφτασε να τον πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.

Μάλιστα κατά την μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο αρκετές ήταν οι φορές που ο ίδιος έλεγε ασυναρτησίες για το τι ακριβώς συνέβη, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του.

Τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντας του το στόμα.

Ο 34χρονος ήταν άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του.

Οι δύο άνδρες, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, λογομάχησαν και ο γιος ακινητοποιώντας τον πατέρα του με “κεφαλοκλείδωμα” του έκλεισε το στόμα με τα χέρια.

 

«ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΒΙΑΙΟΣ»

 

Εν τω μεταξύ με δημοσίευμά του, ο «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρει πως ο 34χρονος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα πως «μεταμορφώνομαι και γίνομαι βίαιος. Του επιτέθηκα επειδή με χτυπούσε όταν ήμουν μικρός. Δε θυμάμαι καν το περιστατικό».

 

Video από εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top