Δεν πήγε στην κηδεία του 61χρονου η κόρη του – Συγκλονισμένη μετά τη δολοφονία του από τον αδερφό της

Τι «έδειξε» η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκαρισμένη είναι η κόρη του 61χρονου Ν.Σ, ο οποίος το βράδυ των Χριστουγέννων δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον γιο, έπειτα από καυγά που είχαν μεταξύ τους, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Η κηδεία του 61χρονου πραγματοποιήθηκε σήμερα, ωστόσο η κόρη του δεν κατάφερε να δώσει «το παρών».

Μιλώντας αποκλειστικά στο ekriti, η κόρη του θύματος και αδερφή του δράστη, είπε:

«Η μητέρα μου κι εγώ μάθαμε τι συνέβη από τις ειδήσεις, αρκετές ώρες μετά. Δεν μας ενημέρωσε ούτε η Αστυνομία ούτε κανείς».

Μάλιστα τόνισε πως αν είχε ενημερωθεί νωρίτερα, θα κατάφερνε να πάει στην κηδεία του πατέρα της καθώς θα προλάβαινε τα εισιτήρια.

Για την ώρα δεν επιθυμεί να πει κάτι άλλο καθώς ούτε εκείνη αλλά ούτε και η μητέρα της έχουν πλήρη εικόνα για τα όσα έγιναν.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 61χρονος έφερε ελαφρές χυμώσεις, κάτι που δείχνει πως προσπάθησε να αντισταθεί ωστόσο λόγω της μέθης στην οποία βρισκόταν... δεν τα κατάφερε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τελευταία πράξη του δράματος στην Κρήτη: Κηδεύεται ο 61χρονος - Στον ανακριτή ο πατροκτόνος

Πατροκτόνος στην Κρήτη: «Μεταμορφώνομαι και γίνομαι βίαιος» - Πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

 

Εν τω μεταξύ σήμερα λίγο μετά τις 09:00 το πρωί ο 34χρονος πατροκτόνος, οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου. Όπως μετέδωσε το cretapost, o δράστης πήρε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

(Φώτο από cretapost)

Ο 34χρονος Δ.Σ, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Αρκετές ώρες μετά το φονικό, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς, τι έγινε στο σπίτι του πατέρα του και έφτασε να τον πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.

Μάλιστα κατά την μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο αρκετές ήταν οι φορές που ο ίδιος έλεγε ασυναρτησίες για το τι ακριβώς συνέβη, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του.

Τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντας του το στόμα.

Ο 34χρονος ήταν άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του.

 

Video από εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top