Το επεισόδιο που έγινε με τον πατέρα του Γιακουμάκη και τον πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής

«Πέρασε μπροστά μας και προκλητικά χαμογελούσε προς τον πατέρα του Βαγγέλη»

Μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη κατά του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατέθεσε ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων, υποστηρίζοντας πως τον χτύπησε και τον έβρισε μετά την διακοπή της δίκης.

Πάντα σκυφτός, με τα μαλλιά στο πρόσωπο, ο Ανδρέας Γιακουμάκης ζει  βυθισμένος στις σκιές που άφησε πίσω ο χαμός του Βαγγέλη. Τρία χρόνια τώρα ένας διαρκής πόνος που σήμερα τον έκανε να ξεσπάσει. Οι συγγενείς του υποστηρίζουν πως ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής σχολής τον προκάλεσε:

«Πέρασε ο κύριος (…) μπροστά μας και προκλητικά χαμογελούσε προς τον πατέρα του Βαγγέλη και καταλαβαίνετε με την φόρτιση την οποία είχε, νομίζω έγινε κάποιο ψιλοεπεισόδιο, δε νομίζω όμως ότι τον χτύπησε» δήλωσε ο Γιώργος Βιβιαδάκης, θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Μήνυση στον πατέρα του Γιακουμάκη από τον πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής

«Του επετέθη από πίσω ο πατέρας του αείμνηστου Γιακουμάκη, τον χτύπησε, τον εξύβρισε, τον εξύβρισαν και κάποια πρόσωπα που ήταν μαζί του» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Ο πρώην διευθυντής της σχολής του Βαγγέλη έχει καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση. Άσκησε έφεση, η δίκη όμως διεκόπη.

«Ο θείος του αείμνηστου Γιακουμάκη είναι αυτός ο οποίος όταν εμείς επιμέναμε να γίνει η δίκη. Προκάλεσε μια ένταση μέσα στο δικαστήριο», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Το πρόβλημά μας είναι ότι βρισκόμαστε αρκετό καιρό στα Γιάννενα, το οποίο έχει ως συνέπεια εκτός της ψυχικής καταστροφής μας, να πάθουμε και οικονομική καταστροφή. Γι΄αυτό κι εγώ ζήτησα να μη μεταφερθεί η δίκη τόσο σύντομα για να μπορέσουμε να πάμε στα σπίτια μας, να πάμε στις δουλειές μας και να επιστρέψουμε ξανά» απάντησε ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βιβιαδάκης.

Η έφεση αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top