Μήνυση στον πατέρα του Γιακουμάκη από τον πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής

Υποστηρίζει πως δέχθηκε ύβρεις και προπηλακισμούς

Μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη σε βάρος του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κατέθεσε ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας στο Εφετείο.

Με τον δικηγόρο του, Σπύρο Μποροδήμο, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι (ο διευθυντής) δέχθηκε ύβρεις και προπηλακισμούς από τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε μικρή απόσταση από το Εφετείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπόθεση Γιακουμάκη: Οι γονείς του δεν αντέχουν να ακούσουν πάλι τα βασανιστήρια που υπέστη το παιδί τους

Ξυπνούν άσχημες μνήμες! Αναβιώνει στο Εφετείο η δίκη για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Να σημειώσουμε ότι για σήμερα Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη στο Εφετείο Ιωαννίνων η εκδίκαση της έφεσης που είχε ασκήσει δια των δικηγόρων του, ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, κατά της πρωτόδικης, σε βάρος του, απόφασης, αλλά αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη.

Να σημειώσουμε, ότι ο πρώην διευθυντής είχε καταδικαστεί, πριν από περίπου ένα χρόνο, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση, σε 2 χρόνια φυλάκιση, με τριετή αναστολή. Τότε, η συγκατηγορούμενη του πρώην διευθυντή, υπεύθυνη της εστίας, είχε αθωωθεί, όπως και ο πρώην υπουργός, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, που κατηγορούνταν για ηθική αυτουργία στην υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top