Νέες αποκαλύψεις για το σατανικό ζευγάρι στη Σητεία: Τεστ DNA ζητούσε για το παιδί του ο καρδιοχειρουργός

Η σύζυγός του θα έχανε την περιουσία του

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως μετά τη σύλληψη του σατανικού παράνομου ζευγαριού για την στυγερή δολοφονία του καρδιολόγου στην Σητεία. Η Βουλγάρα σύζυγος του γιατρού φέρεται ότι σχεδίασε την ενέδρα θανάτου γιατί ο άντρας της ήθελε διαζύγιο, ενώ ζητούσε να κάνει και τεστ DNA για την πατρότητα του παιδιού τους, γεγονός που θα της στερούσε την περιουσία του.

Είχε τον συνομήλικο συμπατριώτη της κρυφό εραστή εδώ και κάποια χρόνια, αλλά δεν μπορούσε ούτε στιγμή να διανοηθεί ότι θα έχανε τη ζωή γεμάτη ανέσεις που τις πρόσφερε ο καρδιολόγος σύζυγός της. Ακριβά ρούχα, ακόμη πιο ακριβά κοσμήματα, σπίτια αυτοκίνητα και πλουσιοπάροχες διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία. Η διπλή ζωή της 37χρονης Βουλγάρας φαίνεται, όμως, ότι έγινε αντιληπτή από το γιατρό, ο οποίος άρχισε να σκέφτεται σοβαρά να πάρει διαζύγιο.

Υπήρχε κίνδυνος η Βουλγάρα να χάσει ακόμη και τη διατροφή του παιδιού της, ενός αγοριού τριών ετών, καθώς ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης ζήτησε να γίνει τεστ πατρότητας. Η απώλεια της περιουσίας του γιατρού ήταν η αιτία που το σατανικό ζευγάρι πήρε την απόφαση να στήσει την ενέδρα θανάτου.

Δείτε περισσότερα για την υπόθεση στο βίντεο

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top