Μόνο στο Star: Η στιγμή που το σατανικό ζευγάρι που σκότωσε τον καρδιολόγο στη Σητεία μεταφέρεται στον εισαγγελέα

Δεν δέχθηκε κανένας δικηγόρος να τους εκπροσωπήσει

Αποκλειστικά πλάνα από τη μεταφορά του 37χρονου Βούλγαρου αστυνομικού και της 38χρονης ερωμένης που μαζί σχεδίασαν την δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, στον εισαγγελέα εξασφάλισε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στις εικόνες αυτές φαίνεται η σύζυγος του γνωστού καρδιοχειρουργού, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία του, να βγαίνει από το γραφείο του ανακριτή με σκυμμένο το κεφάλι, ενώ ο εραστής της, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον γιατρό με καραμπίνα, την ώρα που έβγαινε από τον ανακριτή, βογκούσε και είχε επίσης σκυμμένο το κεφάλι.

Οι δυο τους ομολόγησαν ότι διατηρούσαν παράνομο δεσμό εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα ο καρδιολόγος φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό υποψιαζόταν ότι η σύζυγός του τον απατούσε και ήταν πάρα πολύ προβληματισμένος.

Μάλιστα είχε αρχίσει να αμφισβητεί και για το αν ήταν ο πατέρας του τρίχρονου παιδιού τους, και μάλιστα ζητούσε από τη σύζυγό του να κάνουν τεστ DNA.

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με την άγρια δολοφονία του 62χρονου γιατρού, ο οποίος βοηθούσε τους συντοπίτες του πολλές φορές χωρίς να παίρνει χρήματα.

Ενδεικτικό είναι ότι κανένας δικηγόρος δεν δέχτηκε να τους εκπροσωπήσει και το δικαστήριο θα πρέπει να τους ορίσει δικηγόρους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top